bugün sabah yien test yaptım tek çizgi artık umudu kessem iyi olucak.. hastada olmadım hala pazratesi kan testi yaptırayım diyorum..
ya biz neden hamile kalamıyoruz((
Canım bencede kan testi yaptır artık.inşallah idrarda gözükmemiştirde kanda çıkar.olmazsada canın sağ olsun hayırlısıyla gelsin bebeğin.hayırlı zaman değilmiş diyip tekrar çalışmalara başlarsın üzülme sakın.ama inşallah saklanıyordur seninkide kanda çıkar.
merhaba canım hoşgeldin öncelikle inşallah sende benim gibi hissetmişsindir bebeğini.o nasıl doktormuş öyle.herkesiz yerleşme kanamasımı oluyormuş.sen bence sölede azıcık kadınlar klübünde takılsın o doktor.birşeyler öğrenir burada en azındanmerhaba bayanlar bende 1 haftadır takip ediyorum topiği çok beğendim..benimde 1 haftadır kasıklarımda agrı var adet olucakmısım gıbı bu ay korunmadık acaba diyorum ?adetime 6 gün var bugun dayanamayıp dr a gittim kan verdım ogleden sonra 2 de alıcam bakalım...ama dr yerleşme kanaman oldumu dedı ole bısey olmadı bende ozaman kesınlık cıkmaz daha dedı..
evet canım aynı sayılır ben bilerek gitmiyorum şimsi bir hafta geçsin öyle keseyi falan rahatça görelim diye.kan veriyorum ara ara bakalım bugunde everdim akşamüstü çıkacak bakalım.çok erken gitsende doktor sadece kan değerlerini takip ediyor.bende kendimin doktoruyum şu anda.haftaya doktorum var zaten ona gidicem.senin nasıl geçiyo canım doktora gittinmi seninle benim aynı dönemlere geliyor sanırım.
negatif te çıkabilir. bazende geç döllenme oluyo ozamanda adet günü bile pozitif görölmöyo , aslında en sağlıklısı bat beklemek ama işte gönül ferman dinlemiyo
canım sen naptın nasılsın.kan vermedinmi hala
Son düzenleme: