Hamileliğini geç öğrenenler

MeriHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
15
7
6
28
Merhaba hanımlar. 1.5 yıllık evliyim. Her ay düzenli adet olan biriydim. İki aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay 3 gün reglim gecikti vücudum kendini alıştırıyordur diye düşündüm. Bu ay 14 gün oldu hala regli olmadım. Hiçbir regli belirtim yok normalde 1-2 gün öncesinden belirtilerim olurdu. Sadece akıntım ve kısa kısa idrarım oluyor idrarımın rengi de koyu. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor yaklaşık 5-6 gündür ama gelen giden yok. 10.günde kan testi verdim negatif çıktı cumartesi tekrar doktora gideceğim. Hamileliğini çok sonradan öğrenen oldu mu? Acaba kistim olabilir mi eğer kist varsa bu kadar gecikme yapar mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba hanımlar. 1.5 yıllık evliyim. Her ay düzenli adet olan biriydim. İki aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay 3 gün reglim gecikti vücudum kendini alıştırıyordur diye düşündüm. Bu ay 14 gün oldu hala regli olmadım. Hiçbir regli belirtim yok normalde 1-2 gün öncesinden belirtilerim olurdu. Sadece akıntım ve kısa kısa idrarım oluyor idrarımın rengi de koyu. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor yaklaşık 5-6 gündür ama gelen giden yok. 10.günde kan testi verdim negatif çıktı cumartesi tekrar doktora gideceğim. Hamileliğini çok sonradan öğrenen oldu mu? Acaba kistim olabilir mi eğer kist varsa bu kadar gecikme yapar mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba, kullandığınız ilaç hava değişimi kist vajinada herhangi bir rahatsızlık hepsi gecikme yapar. Geç yumurtlama dönemi reglin gecikmesini sağlar. Bir kadın doğum doktoru ile görüşüp sorunun ne olduğunu öğrenebilirsiniz çok geçmiş olsun

herhangi bir ilaç kullanmıyorum. ya kist var denk geldi ya da geç döllenme olduğunu düşünüyorum ama nasip

herhangi bir ilaç kullanmıyorum. ya kist var denk geldi ya da geç döllenme olduğunu düşünüyorum ama nasip
Yumurtlama günlerinizi takip ediyor muydunuz
Akıntı ya da test ile
Geç döllenme olması için geç yumurtlama olması lazım

Merhaba durumunuzda gelişme var mi

Maalesef negatif çıktı ama hala regli olamadım doktor adet söktürücü ve fitil verdi önce fitili kullanıp bitirmeyi sonrasında da adet söktürücü ilacı kullanmayı düşünüyorum

Merhaba adetimin 16 gün geçikmesi sonunda hamile olduğumu öğrendim geç döllenme de olabiliyormuş böyle durumlar rabbim gönlünüze göre versin

Merhaba adetimin 16 gün geçikmesi sonunda hamile olduğumu öğrendim geç döllenme de olabiliyormuş böyle durumlar rabbim gönlünüze göre versin
Ciddi olamazsiniz ya😃nasıl iş bu.eee idrar testleriniz negatif peki kan verdiniz mi o arada.bu arada gözünüz aydin

10. Günde İdrar ve kan da negatifti 16. Gün kanda çıktı
Benimde 3 gecikme günüm bugün.adetime bir gün kala saatler sonra silik çizgi çıktı.dun sabah hiç bir şey çıkmadı yani negatif ama hala adet olmadım.test negatif çıkınca yok sanıyorum.beklemelimiyim o halde sabah kan vereyim diyorum

Benimde 3 gecikme günüm bugün.adetime bir gün kala saatler sonra silik çizgi çıktı.dun sabah hiç bir şey çıkmadı yani negatif ama hala adet olmadım.test negatif çıkınca yok sanıyorum.beklemelimiyim o halde sabah kan vereyim diyorum
Yani bende hiç silik çizgide yoktu 10. Gün gittim sonuç 0.27 çıktı yok dediler ben aradan biraz daha geçince gittim işte 15. Gündü 159.9 ile öğrendim

Ama testlerde ilk 5 dk da çıkan sonuç doğru oluyor sonradan çıkan silik çizgi sayılmıyor galiba inşallah sizde hamilesinizdir şimdi olmasa bile üzmeyin kendinizi herşeyin bir zamanı var bu eğer sağlıklı olursa benim 3. Çocuğum olacak ben 3. Çocuğu İstemiyordum ama nasip iste

Siz bekleyin bence sakin olun stres yapmayın rabbim gönlünüze göre versin 10 günü tamamlasın gecikmeniz

Demekki kırmızıları gor
Yani bende hiç silik çizgide yoktu 10. Gün gittim sonuç 0.27 çıktı yok dediler ben aradan biraz daha geçince gittim işte 15. Gündü 159.9 ile öğrend

Siz bekleyin bence sakin olun stres yapmayın rabbim gönlünüze göre versin 10 günü tamamlasın gecikmeniz
Aslında yumurtlamadan beridir devam eden ağrılarım var.akintinin her türlüsünü yaşadım.asiri geğirme ve gaz sorunu yasadim.ara ara midem bulaniyor.suandada hala devam ediyor.normalde iki gün öne gelirdi adetim.yarin kan verim diyorum.bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum bu ay.olsun çok istiyorum ama yoksa da en azından adetim gelsin tedaviye baslim.insani çok yoruyor bu düşünce varmı yokmu.her türlü belirtiyi yaşıyorum ama yok

Ama testlerde ilk 5 dk da çıkan sonuç doğru oluyor sonradan çıkan silik çizgi sayılmıyor galiba inşallah sizde hamilesinizdir şimdi olmasa bile üzmeyin kendinizi herşeyin bir zamanı var bu eğer sağlıklı olursa benim 3. Çocuğum olacak ben 3. Çocuğu İstemiyordum ama nasip iste
Benim bı arkadaşımda saatler sonra çıkan cizzgi ile öğrendi gebeliğini şimdi hangisine inanalim bende sasirdim

Merhaba kızlar bugün adetimin gecikmesinin 22 günü 11. Gününde doktora gitmiştim rahmimde ne kist ne de gebelik vardı ve rahim duvarım inceymiş… 25 aralıkta hasta olmam gereken tarihte bir gün ara ile iki kez kahve akıntı geldi durdu.. 5 gün önce yani 17 günlük gecikme de kan verdim negatif çıktı.. sol kasık ağrım var bacağıma vuran ve alttan alttan hafif.. bir de hafif bel ağrım var ve tabi akıntı da başına böyle bişey gelen var mı

Back
X