• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini geç öğrenenler

Merhaba kızlar bugün adetimin gecikmesinin 22 günü 11. Gününde doktora gitmiştim rahmimde ne kist ne de gebelik vardı ve rahim duvarım inceymiş… 25 aralıkta hasta olmam gereken tarihte bir gün ara ile iki kez kahve akıntı geldi durdu.. 5 gün önce yani 17 günlük gecikme de kan verdim negatif çıktı.. sol kasık ağrım var bacağıma vuran ve alttan alttan hafif.. bir de hafif bel ağrım var ve tabi akıntı da başına böyle bişey gelen var mı
Bendede kasık bel bacak ağrısı oldu

Adetim 15 gün geçtikten sonra öğrendim yukarıda yazdım zaten adetin 10. Günde de vermiştim yok demişti doktor geç döllenme de oluyormuş

Merhaba herkese 13 aralıkta adet oldum ayın 30unda ilişkiden sonra 2 3 gün peöeteye sildiğim lekelenmeye oldu dedim çatladı heralde yumurtam sonra ayın 5 inde tekrar ilişkiye girdikten sonra 5 gün süren kahverengi ve pembemsi akıntım oldu ve ağrılarım çok vardı bel kaşık sırt ağrısı. 8 inde kan verdim, ilk pozitif dediler daha sonra tekrar teste koyunca geçersiz sonuç vermiş makinede hata var diyip tekrar kan aldılar o da 2 çıktı yok dediler. 9 unda lekelenmem bitti ağrılarımda bitti. Ara ara idrar testi yapıyorum ama negatif. Sizce olsa idrarda çıkar mıydı? Hala adet olmadım bu arada

Merhaba herkese 13 aralıkta adet oldum ayın 30unda ilişkiden sonra 2 3 gün peöeteye sildiğim lekelenmeye oldu dedim çatladı heralde yumurtam sonra ayın 5 inde tekrar ilişkiye girdikten sonra 5 gün süren kahverengi ve pembemsi akıntım oldu ve ağrılarım çok vardı bel kaşık sırt ağrısı. 8 inde kan verdim, ilk pozitif dediler daha sonra tekrar teste koyunca geçersiz sonuç vermiş makinede hata var diyip tekrar kan aldılar o da 2 çıktı yok dediler. 9 unda lekelenmem bitti ağrılarımda bitti. Ara ara idrar testi yapıyorum ama negatif. Sizce olsa idrarda çıkar mıydı? Hala adet olmadım bu arada
Kaç gün gecikmeniz var

Merhaba hanımlar. 1.5 yıllık evliyim. Her ay düzenli adet olan biriydim. İki aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay 3 gün reglim gecikti vücudum kendini alıştırıyordur diye düşündüm. Bu ay 14 gün oldu hala regli olmadım. Hiçbir regli belirtim yok normalde 1-2 gün öncesinden belirtilerim olurdu. Sadece akıntım ve kısa kısa idrarım oluyor idrarımın rengi de koyu. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor yaklaşık 5-6 gündür ama gelen giden yok. 10.günde kan testi verdim negatif çıktı cumartesi tekrar doktora gideceğim. Hamileliğini çok sonradan öğrenen oldu mu? Acaba kistim olabilir mi eğer kist varsa bu kadar gecikme yapar mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kist gecikme yapar ama hamilelik de olabilir canım geç döllenme

Merhaba konu sahibi son durum nedir? benim de gecikmenin 6. Günü. Testler hep negatif. Yarın doktora gidiyorum umarım sebebi belli olur

Merhaba adetimin 16 gün geçikmesi sonunda hamile olduğumu öğrendim geç döllenme de olabiliyormuş böyle durumlar rabbim gönlünüze göre versin
Merhaba sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini benimde bugün gecikmenin 4.gunu kan verdim 2.39 negatif hiç adet olacak gibi değilim 27 günde bir adet olurum adet söktürücü kullanmalı mıyım

Siz bekleyin bence sakin olun stres yapmayın rabbim gönlünüze göre versin 10 günü tamamlasın gecikmeniz
Canım bende gecikmenin 5. Gunumdeyim sanki ara ara gelicekmis gibi oluyor sonra bakıyorum hicbisey yok bugün beta baktırdım 0.533 çıktı sence beklemeli miyim

Merhaba adetim 26 gün gecikti. 7. Günde kan verdm beta 1 çıktı. Ama ne adet belirtim var ne başka bir şey yalnızca beyaz akıntım çoğaldı ve bazen şeffaf akıntım oluyor.

Merhaba adetim 26 gün gecikti. 7. Günde kan verdm beta 1 çıktı. Ama ne adet belirtim var ne başka bir şey yalnızca beyaz akıntım çoğaldı ve bazen şeffaf akıntım oluyor.
Merhaba bende 20 Mayıs'ta en son adet olmuştum.halada olmadım.sonra 0.10 çıkan bütün testlerden farklı olarak 2.15 çıktı onca test yaptım idrar testi ama bazılarında gölge gördüm bazilarinda hiç bir sey.cuma günü doktor kontrolum vardı maalesef sol tarafimda kist olusmus aynı zamanda iki tane yumurta olusmus şimdi doktor tarlusal verdi ona başladım.

Merhaba bende 20 Mayıs'ta en son adet olmuştum.halada olmadım.sonra 0.10 çıkan bütün testlerden farklı olarak 2.15 çıktı onca test yaptım idrar testi ama bazılarında gölge gördüm bazilarinda hiç bir sey.cuma günü doktor kontrolum vardı maalesef sol tarafimda kist olusmus aynı zamanda iki tane yumurta olusmus şimdi doktor tarlusal verdi ona başladım.
Geçmiş olsun 🤗😔

Back
X