Hamileligini gec ogrenenler??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Huzay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlginc gercekten rabbim size bagislasin :KK66: annem 4 ay hastalanmamis rahimde ur oldugunu dusunmus ameliyat olmaya gitmis muayeneye gore kararlastiralim demisler ultrasona girdigi anda sok gecirmisler ben 28 gunlukmusum:KK66:)

aslında hepimiz mucizeyiz tabi ama siz ayrı mucizesiniz :)

Sizin nasıl oldu 9 haftalık yerine 5 haftalık mucize resmen adetiniz hep gecikirmiydi ?

Polikistikover hastasıyım canım. İlaçsız 6 ay adet olamadığımı bilirim. Hamile olmadan önceki son 5aydır saati saatine düzenli olmasa bile yine de ilaçsız adet görebilmeye başlamıştım. Sonra sat ın 45.günü adetin geciktiğini düşünerek test yaptırdım 0.5 çıktı. Doktor ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış adet göreceksin ilaç vermeyeyim dedi. 70. Gün hala adet olmayınca yeniden test yaptım veeee 13888 çıktı :)

Son adet tarihi üzerinden 70 gün geçtikten sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
Bayağı geçmiş üzerinden yorumunuzun ama merak ettim o 70 gün içerisinde tekrar adet olmadınız mı kanda çıkmadı mı hiç kan testi yapmış mıydınız o 70 gün içerisinde

Bayağı geçmiş üzerinden yorumunuzun ama merak ettim o 70 gün içerisinde tekrar adet olmadınız mı kanda çıkmadı mı hiç kan testi yapmış mıydınız o 70 gün içerisinde

Polikistik over olduğum için zaten adetim duzensizdi. 6 ay adet olmadığımı da bilirim o yüzden sadece 45. Gün 1 defa test yaptım 0.5 çıkmıştı hatta aynı gün daha test sonucu cikmadan ultrason muayenesinde doktor rahmin kalinlasmis adet olacaksın hamile değilsin demisti. Bu olayin üzerinden 25 gün geçince de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim işte 🙈

Back
X