*HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER VE ŞÜPHELENENLER HADİ BURAYA*

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Son düzenleme:
nisan benim 2. denememdi mayıs 3. ayımız olacak inşallah 6 ay dolmadan gelir bebiş yoksa doktor yolu gözükecek aratmadan versin sağlıkla Rabbim isteyen herkese

nisan benim 2. denememdi mayıs 3. ayımız olacak inşallah 6 ay dolmadan gelir bebiş yoksa doktor yolu gözükecek aratmadan versin sağlıkla Rabbim isteyen herkese
hayırlısı canım inş hepimiz için ilk bebek mi

biraz da hamişlerimiz bize dua eder diye de açtım konuları ama kendin de hamile olmayınca pek de uğrayan olmuyor :D hehe bizim başımız kel kaldı:halay::halay::halay:

BİRLİKTE SEVİNELİM İNŞ ARKADAŞLAR BEN DE 2 SENEDİR İSTİYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR İNŞAALLAH AMİN..
BU AY 3. KEZ KLOMEN KULLANDIĞIM AY YA SİZİN?
İnsallah canım benim de iki sene olacak olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi hayirlisi olur insallah esimde de sayı dusuklugu var ama rabbim nasip eder insallah bu ay yüzümüz güler

İnsallah canım benim de iki sene olacak olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi hayirlisi olur insallah esimde de sayı dusuklugu var ama rabbim nasip eder insallah bu ay yüzümüz güler
hayırlısı canım ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR..
sorun olmasa bile olmuyor hayırlı zaman diyoruz eşimle hep umarım zamanımız gelmiştir inşaallah amin

Merabalarrr bende 14 +3 gunluk hamileyim cinsiyetimuzi doktorumuz erkege benzetti bakalim 3 haftaya netlesicek.
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM DARISI İNŞ OLMAYANLARA DA BİZLERE DE İNŞ AMİN..
hayırlı sağlıklı salih bir evlat olur inş isim düşündünüz mü?

Benimde adetim 3 gün geçti bazen bi kaç gün geçtiği oluyor o yüzden moda girmedim dün negatif çıktı zaten pozitif çıksa bile çok büyütmicem ilk 3 ay riskli oluyo zaten ALLAH hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin cümlemize

Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim....normalde adetim hiç gecikmez ama bugün 2.gün oluyor gecikti yani....ama sanki adet görücekmişim gibi kasıklarımda hafif ağrılar var....nedir anlayamadım yani....çok da heveslenmek istemiyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamamak için:(

Back
X