- 25 Eylül 2024
- 385
- 204
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim genelde oluyo ama bazisinda da olmuyo bat gunune ne kadar varMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz![]()
Ben hamile kalmadan 2 ay önce kayınvalidem görmüştü demişti banaMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz![]()
Hamileligimi gormedim ama, hamileyken cinsiyetini gordumMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz![]()
Bat normalde 10 ağustos ama bende pcos var adetlerim hep duzensiz o yüzden adet gecikmesi benim için bi gebelik belirtisi değil malesefCanim genelde oluyo ama bazisinda da olmuyo bat gunune ne kadar var
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallahBen hamile kalmadan 2 ay önce kayınvalidem görmüştü demişti bana![]()
MaşallahHamileligimi gormedim ama, hamileyken cinsiyetini gordum
Kizimi daha ogrenmemistim cînsiyetini.
Ruyama bir kiz cocugu girdi yagmurlu bir hava yokuslu yoldan dogru bana geliyo bir kiz cocugu oturdu kucagima, git diyorum sen benim deilsin gitmedi ben seninim diye ben ne kadar zorladiysam git diye gitmedi
Ve kizim oldu
Oglumdada gordum aslinda ruyasini ama hatirlamiyorum onu.
Kizimin ruyasi cok etkilemisti beni nasil git diyorum o kiz cocuguna sen benim deilsin diye feyat ediyodum![]()
Başınız sağolsunBen rüyamda test yapıyordum öğreniyordum 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu. İşin tuhafı rüyamı gördüğüm zaman yapay zekaya yorumlatmıştım geçenlerde okudum meğerse rüyamda kaybedeceğimi de görmüşüm.
Yaaa inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunHayırlara gelsin inşallahBende 1 ay önce rüyamda bir kız bebek görmüştüm emzirmeye çalışıyordum sonra hamile olduğumu öğrendim ve uzun süredir istiyorduk olmamıştı bunun üzerine olması çok garipti ama daha çok yeni sağlıkla ilerler inşallah
![]()
Amiiin inşallah Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsinYaaa inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsuninşallah darısı bana hayırlısıyla en kısa zamanda
Amin inşallahAmiiin inşallah Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin![]()
Evet ben.rahmetli oğlunu görmüştüm.hamile kalmadan.tup bebek öncesi de kızım olduğunu görmüştümMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz![]()
Başınız sağolsun kıymetli yorumunuz icin çok teşekkür ederim umarım bu rüya da benim hamileliğim için bi haberdirEvet ben.rahmetli oğlunu görmüştüm.hamile kalmadan.tup bebek öncesi de kızım olduğunu görmüştüm
Hamile olarak değil de eşim bizim evimizde gezen bir kız çocuğu görmüş rüyasında.Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz![]()
Masallah cok sevindim Rabbim size bağışlasınHamile olarak değil de eşim bizim evimizde gezen bir kız çocuğu görmüş rüyasında.
2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.