Hamileliğini rüyalar sayesinde öğrenen oldu mu?

babyoda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
385
204
18
25
Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹

Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹
Canim genelde oluyo ama bazisinda da olmuyo bat gunune ne kadar var

Ben hamile kalmadan 2 ay önce kayınvalidem görmüştü demişti bana 😂

Hamileligimi gormedim ama, hamileyken cinsiyetini gordum🤣
Kizimi daha ogrenmemistim cînsiyetini.
Ruyama bir kiz cocugu girdi yagmurlu bir hava yokuslu yoldan dogru bana geliyo bir kiz cocugu oturdu kucagima, git diyorum sen benim deilsin gitmedi ben seninim diye ben ne kadar zorladiysam git diye gitmedi🤣
Ve kizim oldu 🥰
Oglumdada gordum aslinda ruyasini ama hatirlamiyorum onu.
Kizimin ruyasi cok etkilemisti beni nasil git diyorum o kiz cocuguna sen benim deilsin diye feyat ediyodum 🤣

Canim genelde oluyo ama bazisinda da olmuyo bat gunune ne kadar var
Bat normalde 10 ağustos ama bende pcos var adetlerim hep duzensiz o yüzden adet gecikmesi benim için bi gebelik belirtisi değil malesef 😅

Hamileligimi gormedim ama, hamileyken cinsiyetini gordum🤣
Kizimi daha ogrenmemistim cînsiyetini.
Ruyama bir kiz cocugu girdi yagmurlu bir hava yokuslu yoldan dogru bana geliyo bir kiz cocugu oturdu kucagima, git diyorum sen benim deilsin gitmedi ben seninim diye ben ne kadar zorladiysam git diye gitmedi🤣
Ve kizim oldu 🥰
Oglumdada gordum aslinda ruyasini ama hatirlamiyorum onu.
Kizimin ruyasi cok etkilemisti beni nasil git diyorum o kiz cocuguna sen benim deilsin diye feyat ediyodum 🤣
Maşallah 🥹 Nedense inanıyorum ben rüyalara ya içimden bi ses gerçek olabilir diyor yaşayanlar da umut veriyor bana

Ben rüyamda test yapıyordum öğreniyordum 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu. İşin tuhafı rüyamı gördüğüm zaman yapay zekaya yorumlatmıştım geçenlerde okudum meğerse rüyamda kaybedeceğimi de görmüşüm.

Ben rüyamda test yapıyordum öğreniyordum 1 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu. İşin tuhafı rüyamı gördüğüm zaman yapay zekaya yorumlatmıştım geçenlerde okudum meğerse rüyamda kaybedeceğimi de görmüşüm.
Başınız sağolsun 🥺 Hayırlısı tabi ki rüya yorumlamak biraz sıkıntı yanlış anlamazsanız peki sonra tekrar hamile kaldınız mı?

Hayırlara gelsin inşallah 😍Bende 1 ay önce rüyamda bir kız bebek görmüştüm emzirmeye çalışıyordum sonra hamile olduğumu öğrendim ve uzun süredir istiyorduk olmamıştı bunun üzerine olması çok garipti ama daha çok yeni sağlıkla ilerler inşallah 🥹

Hayırlara gelsin inşallah 😍Bende 1 ay önce rüyamda bir kız bebek görmüştüm emzirmeye çalışıyordum sonra hamile olduğumu öğrendim ve uzun süredir istiyorduk olmamıştı bunun üzerine olması çok garipti ama daha çok yeni sağlıkla ilerler inşallah 🥹
Yaaa inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🥹🥹🥹🥰🥰 inşallah darısı bana hayırlısıyla en kısa zamanda

Evet ben.rahmetli oğlunu görmüştüm.hamile kalmadan.tup bebek öncesi de kızım olduğunu görmüştüm

Bende gebe kaldığım ay hamile olan bir arkadaşımı görmüştüm. İlerleyen zamanda da kucağıma erkek bebek verdiler istemem beb bunu diyordum bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Ondan sonra sürekli görüyorum kucağımda bebekle ama gebe değilim :)

Rüya dediğiniz şey bilincinizin bir yansıması. Başkası görürse de onun bilincinin bir yansıması. Bu kadar anlam yüklenmemeli diye düşünüyorum

Evet ben.rahmetli oğlunu görmüştüm.hamile kalmadan.tup bebek öncesi de kızım olduğunu görmüştüm
Başınız sağolsun kıymetli yorumunuz icin çok teşekkür ederim umarım bu rüya da benim hamileliğim için bi haberdir❤️

Hamile olarak değil de eşim bizim evimizde gezen bir kız çocuğu görmüş rüyasında.
2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.

Benim rüyamı eşimin teyzesi görmüştü. Eşimi iki beşik yanında görmüş rüyasında ve ikiz gebelikti.
Sonradan söylemişti ama bunu ben rüyasını görmüştüm ama bozulmasın diye söylememiştim diye.

Back
X