• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamda gördüğüm şeyin gerçeğini yaşadım

gaiasoul

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
133
97
13
34
Belki inanmayacaksınız ama hala şok içindeyim eşim de benimle birlikte şok içinde Dün sabah rüyamda poddle cinsi bir köpek gördüm ben de poddle cinsi bir köpek besliyorum Köpek yerde yaralı bir şekilde yatıyordu ve inliyordu Ona yardım etmek için elime aldım ve ona yardım etmeye çalıştım… Neden bilmiyorum ama rüya beni çok etkiledi uyanır uyanmaz ağlayarak eşime anlattım… Uyandım ve diş randevuma gitmek için hazırlandım evden çıktıme beş kenarında rüyamda gördüm köpeği gördüm yerde yatıyordu ölmüş bir şekilde O an kendime gelemedim kendimi çimdirmeye ve tokatlamaya başladım Ama rüya değil gerçek rüyamda gördüğüm köpeğin gerçeğini gördüm… Arabayı durdurdum dörtlüleri yaktım ve köpeğin yanına gittim Biri çarpmış altına gazete koymuş üzerinde sinekler vardı küçük poddle cinsi bir köpek hemen kucakladığım gibi araca koyup belediyenin Keçiören’deki hayvan bakımevine gittim sahibi bulundu ve defin edildi… Anlayamıyorum bunun bir açıklaması var mı rüyamda gördüğüm o köpeği nasıl gerçekten görebildin Rüyamı eşime anlatmasam diyeceğim ki kafayı yedim eşim diyor ki sabah rüyanı anlattın diyorum evet böyle bir rüya gördüm ben kafayıycam bütün gün aklımda bunu düşünüyorum dünden beri perişan oldum bu nasıl olabilir bu gerçekten bir tesadüf mü?

Back