Ben cinsiyetini görmüştüm gardolapta saklanan bir kız çocuğu görmüştüm onu evden göndermiştim bana ben senin kızın olmak istiyorum demişti ama istememiştim göndermiştim sonra başka bir akşam bir erkek çocuğu gördüm ne yaptıysam ne soylesiysem gitmedi ben senin oglunum gitmem bir yere sen benim annemsin diyordu oğlum oldu elhamdülillah

ya kızlar uzun olucak ama ben biseyde sormak istiyorum geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda ayin 16sinda adet oldum ama adet olmadan 2 hafta önce bel agrisi gogus şişliği olurdu ve adetimin ilk günü çok ağrılı geçerdi ama bu ay ilk gün pembe ve az akıntı geldi 2. Gün coktu 1 ped dolusu ama açık kırmızı gibi 3. Gün öğlene kadar geldi ama kahverengiye dönük bir renkti bugün ise kahverengi su gibi bi akıntı var içinde pembe lekeler var pecete koyuyorum koymadigimda iç çamaşırı bulasmiyor ve goguslerim yeni şişti hatta şimdi sancı yapmaya başladı anlamadım bide hurafe var ya cocuk bacaklarının arasından bakarsa hamilesindir diye bakıyordu gecen ay bakmadı kimyasal oldum sonra yine bakmaya başladı ve 3 haftadır falan yine bakmıyor sizce haftaya test yapmalı miyim uzun oldu inşallah anlatabilmisimdir şimdiden teşekkürler