hamileliğini yeni öğrenenler

izmirhayal

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.834
24
318
40
İzmir
hamiş oldugnu yeni ögrenen güzel anneler kaç haftalık öğrendiniz bulantınız varmı ne zaman başladı doktora ilk nezaman gittiniz nolur beni bilgirendirin:Dbende hamişim cok yeni netten baktım 4+5 günlükmüş nezaman doktora gidim kese görünürmü napim şimdi ben:emir_bebek:

bende yeni öğrenenlerdenim canım.5.haftaya giriyorum.ben persembe gunu öğrendim cuma doktora gittim.kese falan görunmedi tabi.ama kan testimi yaptırdım.yarın tekrar test ve ultrason var.Bakalım görunecekmi.Bu yuzden cok endişeliyim hatta...

Merhaba,

bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta öğrendim.
ilk önce evde idrar testi yaptırdım sonra doktora gittim keseyi gördük. Haftaya tekrar gideceğim bu sefer ultrasondan bakacağız belkide kap atışını duyacağız.
Hafif kasık ağrılarım var onun dışında allaha şükür bişey yok :)
Tebrik ederim hepinizi....
İnşallah ben 2010 mart annesi olacağım...

heheh bende hamıleyım sadece keseyı gorebıldık pazartesını iple cekiyorum.kendisiyle tanişicaz inşlahh.benım de hıc sıkayetım yok sadece gogusler bıraz dolgunlastı onu sıkayet olarak algılamıyorum:D

kızlr geçen ayın 23 de hstalandım ve bu ay test yptım hamileyim fakat dün doktora gittim keseyi görmek için erken görünmüyo dedi normalmi görünmemesi

slm kızlar..ben yeni üyeyim 17 ocakta tüp bebek yaptırdık.12 gün sonra korktum teste gitmedim hemşirem aradı mecburen gittim.pozitiftiiii:)))fakat 2 gün sonra tekrar test istediler iki katı olması gerekiyomuş değerlerin..allahıma çok şükür hamileyimmmmmm..darısı tüm isteyuenlerin başına inşallaaahhh.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee.

Back
X