Hamileliginin 4-5-6-7 .haftasında olan Anne adayları Aşırı Halsizlik Yorgunluk tansiyon düşüklüğü y

DeryaDenizel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
46
12
1
37
Arkadaşlar o kdr bitkinim ki hamileligimi öğrenmeden 2 hafta öncesine kadr başlamıştı ama şu an pick yaptı 2 dk ayakta kalsam oturalım geliyor.tansiyon 9 a6 10 a6 sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz?

Ben de galiba hamileyim (silik ikinci cizgiyi gordum)
Cok yorgunum halsizim ve benim cok agrim var kasık bel ve bacak agrisi. Normal tüm bunlar

Benimde basim donuyor sersemlik halsizlik var ve tansiyonumda dusuk tuzlu ayran ve maden suyu iyi geliyormus

Evet direk iciyorum ama bugun dr gittim benim sikayetlerin cogu idrar yollari enfeksiyonuymus insallah sonrasinda devam etmez rahatsizliklarim

Merhaba herkese ben daha geçen hafta öğrendim dünde kan testi yaptırdım doktor hamilesin dedi ama ulturasonda vb gözükmedi erken diyemi acaba 10 gün sonra yine gitcem

Bacaklarımı hissetmeyecek kadar halsizlik birkinlik var.ne kadar uyursam uyuyim doymuyorum uyumalara.hem eylül ayında olmak hem hamile olmak bunu gerektirir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…