Hamileliğinin ilk aylarında benim gibi sorunyaşayan var mı

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
123
37
kızlar 6+5 hamileyim 4 gün önce kanamam oldu progestan 100 mg ve iğne kullanıyorum sürekli yatıyorum. Yatıyorum yatmasınada abartısız 10 dk bir idrar yapmak için wc ye çıkıyorum. Drumuda bu konuda aramaya çekiniyorum benim gibi sorun yaşayan var mı çok sık wc çıkma. banyoya yatak atmayı düşünüyorum git gel olmasın diye artık :)

Ben 3 aylikim bende öyle senin gibi durmadan wc çıkıyorum. Artık sabaha kadar gözlerim kapalı gidiyorum. Boyle olmasi normal. Mesaneye baski oldugu icin biraz dolsa idrara cikma ihtiyaci duyuyoruz. Kanamaya gelince benimde kanamam oldu. Bende progestan kullanıyorum.

ooo hemde nasıl , hele bide son aylarda görün:)

Bu dertten müzdarip bi tek ben değilmişim Allah kolaylık versin bize

kanaman devam ediyor mu cnm senin ?

Ya konunun üstüne konu acar gibi oldu ama saglik guvencesi olmadan normal doğum fiyatını biliyormusunuz özel bi hastanede.
canım ben doğum yapalı 3,5 yıl oldu, ozaman bir hastanede 1000 tl bir başka özel hastanede 700 tl idi.
yani hastaneye göre değişiyor

1500 yetermi acaba bana sizce ne kadar kenara koymalıyım.
hastaneye yetebilir ama bide dış masraflar oluyor canım, ne biliyim sizin ve bebeğin, ilaç , serum, ki sağlık güvencemiz olduğu halde dr un yazdığı bi çok ilacı ssk karşılamıyordu , siz biraz daha sağlama alsanız iyi olur:)

Teşekkür ederim canım ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…