- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bonbon1601
Mrhb kizlar hamileliginizin kacinci haftasindasiniz ve kac kilo aldiniz? Benislerimiz saglikli sihatli huzurlu olsunlar insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hepimizin bebislerine saglik versin bizlerede14 kilo aldim ben. Hic mide bulantisi yasamadigimdan kilo dusmeside yasamadim. Hamile kaldigim kilo uzerine 14.
Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah11 kilo aldım bi zamana kadar... ama 1 aydır hic kilo almadım...
Saglikli sihatli olsun bebislerde kilo cok da onemli degil canim10. Hafta benim, daha hiç kilo almadım çok şükür. Ama zaten 8 - 9 kilo fazlam varken hamilekaldım umarım gelecekte coşmam.
![]()
Amin inşallah. Benim dr 11 kilo ile tamamlamanı istiyorum dedi bakalım hepimiz için hayırlısı..Saglikli sihatli olsun bebislerde kilo cok da onemli degil canim
Size bir şey sorabilir miyim benim anladığım kadarıyla zayıf bir kadın hamile kaldığında çok kilo alıyor.mesela 25 kilo alarak doğuma giren bi arkadaşım var, normalde çok zayıf, sıska bir kadındır. Diğer yandan normalde toplu, etine dolgun ya da normal kilosunun üzerinde olan kadınlar da az mı kilo alıyor acaba hamileliğinde? Bir çeşit denge? Siz hiç kilo almamışsınız bravo valla, hamilelik öncesi kilonuz nasıldı?24. hafta hiç kilo almadım henüz
Ay bende 75 le hamile kaldım şuan 80 kiloyum doktor bile yuhladı beni :) bende 100 le giderim diye düşünüyorumBen 75 kiloyla hamile kaldım şuan itibaryle 8 kilo aldım.
10.cu haftaya kadar iştahım çok açıktı mesela benim. Şuan normale döndüm.
Tabi mide bulantısı hiç yaşamadığım için kilo kaybım hiçolmadı. Aldıkça aldım. Su içsem kilo oldu desem yeridir.
Ama birde şöyle birşey var mesela bnde tiroid çıktı. Hamileliğimdeki testlerde farkettim daha önce bilmiyordum.
Doktorum dedi çalışmıyor diye. İlaç verdi.
Sanki o verdiği ilaçla kabızlığıma çözüm oldu gibi birşey.
3. aya kadar kabızlıktan ölüyordum resmen. Klozet tepelerinde saatlerce oturup yapamamak.. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.
Ben 100 le doğuma girerim diye düşünüyorum![]()
Ben 73.5 idim hamile kaldığımda, ki normal kilom 64- 65 falan. Daha hiç almadım. Bulantılarım azalsa da sürüyor. Sizce ben Kaç olurum?Ay bende 75 le hamile kaldım şuan 80 kiloyum doktor bile yuhladı beni :) bende 100 le giderim diye düşünüyorum![]()
Canım geçmiş olsun demek sen tiroid yüzünden kilo almışsın. Kabızlık da oyy valla zor. Hep düzenli sebze ve alaturka tuvalet istiyo benim vücudum da. Yoksa ibre hemencecik kabızlığa dönüveriyo. Muz yemeye korkar oldum meselaBen 75 kiloyla hamile kaldım şuan itibaryle 8 kilo aldım.
10.cu haftaya kadar iştahım çok açıktı mesela benim. Şuan normale döndüm.
Tabi mide bulantısı hiç yaşamadığım için kilo kaybım hiçolmadı. Aldıkça aldım. Su içsem kilo oldu desem yeridir.
Ama birde şöyle birşey var mesela bnde tiroid çıktı. Hamileliğimdeki testlerde farkettim daha önce bilmiyordum.
Doktorum dedi çalışmıyor diye. İlaç verdi.
Sanki o verdiği ilaçla kabızlığıma çözüm oldu gibi birşey.
3. aya kadar kabızlıktan ölüyordum resmen. Klozet tepelerinde saatlerce oturup yapamamak.. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.
Ben 100 le doğuma girerim diye düşünüyorum![]()