Hamileliginizde suana kadar kac kilo aldiniz?

Ben 73.5 idim hamile kaldığımda, ki normal kilom 64- 65 falan. Daha hiç almadım. Bulantılarım azalsa da sürüyor. Sizce ben Kaç olurum? :KK17:
canım bende evlendiğimde yani 2,5 sene önce 63 kiloydum. eşimle beraber bayağı kilo aldık sonra havuza gitmeye başladık tam zayıflamaya başlamıştım ki 75 le hamile kaldım. hareketlerim kısıtlandı çok yorgun oluyodum yemek yer yemez yatıyodum ve 5 kilo aldım bide ilk zamanlar çok iştahım açılmıştı sonra bulantılardan dolayı sabitlendi kilom. eğer gereksiz abur cubur yemezsen çok kilo almazsın. bide yürüyüş önemli bi etken. dikkat etmek lazım ileriki aylarda çok zorlanırız yoksa:D

canım bende evlendiğimde yani 2,5 sene önce 63 kiloydum. eşimle beraber bayağı kilo aldık sonra havuza gitmeye başladık tam zayıflamaya başlamıştım ki 75 le hamile kaldım. hareketlerim kısıtlandı çok yorgun oluyodum yemek yer yemez yatıyodum ve 5 kilo aldım bide ilk zamanlar çok iştahım açılmıştı sonra bulantılardan dolayı sabitlendi kilom. eğer gereksiz abur cubur yemezsen çok kilo almazsın. bide yürüyüş önemli bi etken. dikkat etmek lazım ileriki aylarda çok zorlanırız yoksa:KK70:
Canım yaa aynen ben de 64 ile evlendim 4 yıl önce ama eşimle yemeye,tatlıya falan çok düşkünüz tatillerde açık büfelerde çok kilo aldık yıllardır ve 4 ay önce düşük yaptım o da bedenime kilo olarak döndü ve 73 buçukla bingo! :oops: allahtan benim de hala biraz bulantılarım sürüyo, iştahım yok.ama senin gibi dermansızım, yatıp duruyorum evde olduğumda. Yürüyüş yapmadan geçirdiğim gün olmasın diyorum ama henüz kural haline getiremedim :KK43:

Mrhb kizlar hamileliginizin kacinci haftasindasiniz ve kac kilo aldiniz? Benislerimiz saglikli sihatli huzurlu olsunlar insallah
32+2 günlükte ölçülümde 16 kilo almışım Ama benim 5 aydır troid problemim var ondan da olabilir Yinede çok aldım şuan 83 kiloyum

Back
X