- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
- Konu Sahibi aselberen20
-
Eşime bende sürpriz yapamadım o yüzden aileme yapmak istiyorum canım inşallah sağlıkla gelir bebeğinEsime supriz yapmak hep hayalimdi ama olmadı o anin heyecanıyla testi eline verdimailelerede sadece söyledik süpriz yapmdkm
Inşallah canim seninde sağlıkla gelir inşallah.Eşime bende sürpriz yapamadım o yüzden aileme yapmak istiyorum canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin
Aynen canım bu gidişle öyle yapacağım gözüküyor İnsan plan yapınca da hiç bişe plan dahilinde gitmiyor zatenInşallah canim seninde sağlıkla gelir inşallah.
Aileye kutu icinde patik emzik vs koyup icine not yazip ellerine verebilirsin
Aynn öyle valla bende cok hayal ettim suprzler ypacam diye ama olmadıAynen canım bu gidişle öyle yapacağım gözüküyor İnsan plan yapınca da hiç bişe plan dahilinde gitmiyor zaten
Valla ya bende görüyorum öyle şeyler bir de videoya çekiyorlar ben söylerken heyecandan video çekmeyi asla beceremem herhaldeAynn öyle valla bende cok hayal ettim suprzler ypacam diye ama olmadımillet nasi yapiyo anlamiyom
Agrim vardi acile gittik apandist dedi apar topar baska hastaneye gittik esimle hamilesin dedi o yuzden supriz yapamadim. Ailemde biliyodu acile gitti mi sordular direk dede anane oluylsun dedi. Is arkadasimin birine gizlice dedim arkami döndüm tum sanayi duymustuEsime supriz yapmak hep hayalimdi ama olmadı o anin heyecanıyla testi eline verdimailelerede sadece söyledik süpriz yapmdkm
Sizinki de iyiymiş vallahi hiç sürprizle falan uğraşmamışsın canımAgrim vardi acile gittik apandist dedi apar topar baska hastaneye gittik esimle hamilesin dedi o yuzden supriz yapamadim. Ailemde biliyodu acile gitti mi sordular direk dede anane oluylsun dedi. Is arkadasimin birine gizlice dedim arkami döndüm tum sanayi duymustuherkese solemis
Yok canım o teorilere hic bakmadım ama arkadaşlar kesenin şeyine gore hep tahminde bulundularValla ya bende görüyorum öyle şeyler bir de videoya çekiyorlar ben söylerken heyecandan video çekmeyi asla beceremem herhaldepeki sende canım cinsiyet teorileri tuttu mu hani kalp atış hızına göre cinsiyet kese görüntüsüne vs sen çoktan öğrenmişsindir bende şimdi cinsiyet merakı başladı öncelikle Sağlıklı olsun Rabbimin İzniyle tabiki de
Size bile süpriz olmusAgrim vardi acile gittik apandist dedi apar topar baska hastaneye gittik esimle hamilesin dedi o yuzden supriz yapamadim. Ailemde biliyodu acile gitti mi sordular direk dede anane oluylsun dedi. Is arkadasimin birine gizlice dedim arkami döndüm tum sanayi duymustuherkese solemis
Sağlıkla gelsin inşallah canımYok canım o teorilere hic bakmadım ama arkadaşlar kesenin şeyine gore hep tahminde bulundular
Allah bekletmeden sağlıklısını nasip eylesin inşallahben bir tanıdıga video çektirmiştim.anı kalıyor çok güzel oluyor.surat ifadeleri hep aklımda mesela
fakat sonuç boş gebelik ve kurtaj.
Amin inşallahhhhhAllah bekletmeden sağlıklısını nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?