Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Ben reglime 5-6 gün kala test yaptım. Meraktan çatlıyorum her ay:) Her ay da koca bir tek çizgi ile kalıyorum. Her ay bekle diyorum en azından iki üç gün kala yap diyorum. Yok! Dayanamıyorum. Belirsizlik çatlatıyor beni. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. En azından migrenim tutunca ilaç alabiliyorum sonucu öğrenince diye falan düşünmeye başladım. Erken test yapmak için bahaneler üretiyorum. Benim kullandığım test daha hiç hata vermedi. Eğer gününe az kaldı ise yapabilirsin sen de bir erken gebelik testi.Cok heycanliyim tesekkur ederim
Bir hafta var canim hafta uapicam insallah hepimiz en yakin zamanda saglikli bebeklere hamile kalirizİnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Ben reglime 5-6 gün kala test yaptım. Meraktan çatlıyorum her ay:) Her ay da koca bir tek çizgi ile kalıyorum. Her ay bekle diyorum en azından iki üç gün kala yap diyorum. Yok! Dayanamıyorum. Belirsizlik çatlatıyor beni. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum. En azından migrenim tutunca ilaç alabiliyorum sonucu öğrenince diye falan düşünmeye başladım. Erken test yapmak için bahaneler üretiyorum. Benim kullandığım test daha hiç hata vermedi. Eğer gününe az kaldı ise yapabilirsin sen de bir erken gebelik testi.
Canım yumurtlama gününü nasıl değerlendirdiz gün aşırı mi hergün mu o yumurtalama haftası herkes başka bişey diyo merak ettim :)Kizlar yumurtlama haftamin üzerinden 1 hafta gecti normalde 32 gunde bir adet olurum ama bu ay erken yumurtladim ve o haftayi degerlendirdim sizce en erken ne zaman ogrene bilirim biliyorum adet gunumu beklemem lazim ama insan meraktan bekleyemiyo
Spermlerin kalitesi dusuyo diyeCanım yumurtlama gününü nasıl değerlendirdiz gün aşırı mi hergün mu o yumurtalama haftası herkes başka bişey diyo merak ettim :)
Bende öyle biliyorum canım yine de bi sorayım dedim teşekkür ederimGun asiri degerlendirdik canim hergun
Spermlerin kalitesi dusuyo diye
Ben 1 hafta önce öğrendim canım 10 gün önecesinde yerleşme kanaması olmuştu zaten ona dayanarak test yapmıştımKizlar yumurtlama haftamin üzerinden 1 hafta gecti normalde 32 gunde bir adet olurum ama bu ay erken yumurtladim ve o haftayi degerlendirdim sizce en erken ne zaman ogrene bilirim biliyorum adet gunumu beklemem lazim ama insan meraktan bekleyemiyo
tam gununde veya bir iki gun once yap bence.Kizlar yumurtlama haftamin üzerinden 1 hafta gecti normalde 32 gunde bir adet olurum ama bu ay erken yumurtladim ve o haftayi degerlendirdim sizce en erken ne zaman ogrene bilirim biliyorum adet gunumu beklemem lazim ama insan meraktan bekleyemiyo
cnm erken hebelik testinde ilişkiden sonra 9 gün gördüm ben ertesi gün eşimin aldıgı testte yaptım negatifti ve kanda cıktı 3 haftalıkkenKizlar yumurtlama haftamin üzerinden 1 hafta gecti normalde 32 gunde bir adet olurum ama bu ay erken yumurtladim ve o haftayi degerlendirdim sizce en erken ne zaman ogrene bilirim biliyorum adet gunumu beklemem lazim ama insan meraktan bekleyemiyo