- 16 Temmuz 2024
- 168
- 21
- 18
- 34
- Konu Sahibi yohdahaneler
-
MaşallahReglimin ilk günü gelmeyince öğrendim. 3. Günü kan verdim 99 ile öğrendim
Evet öğrenmek yetmiyor sürekli takip gerekiyor.Maşallahsıkıntılı süreçler biraz
Evet maalesef hep bir korku tedirginlik haliEvet öğrenmek yetmiyor sürekli takip gerekiyor.
Reglimin gecikmesinden 2 gün sonra 1126 ile öğrendimYarın kan vereceğim biraz tedirginim kaçla öğrendiniz değeriniz iki gün sonra kaç oldu
MaşallahReglimin gecikmesinden 2 gün sonra 1126 ile öğrendimSağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Hiç gerilme o tatlı heyecanı yaşamaya bak. İnternetten çok fazla bi şey okuma sonra , ya öyleyse ya bende de varsa diye her şeyin tedbirini almaya çalışıyorsun , nerden biliyorsun diye sorma ahahahaMaşallahamin cümlemizin inşallah iki gün sonra tekrar kan vermek çok geriyor insanı
Regliye 3 gün kala 36 ile öğrenmiştim. Tam 2 gün sonra kan vermedim. Kan verdiğim surecte de ortalama 2 kat artmıştı.Yarın kan vereceğim biraz tedirginim kaçla öğrendiniz değeriniz iki gün sonra kaç oldu
Gebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında 2 gunde 1, 2 defa kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu veriyor.Kızlar gebelik testim pozitif. Reglime 1 gün kala kan verdim 5.33 çıktı ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktor sınırdasın dedi
Aynı merkezde olması önemli mi sizce? Cünkü özelde vermiştim ve değerim düşük olduğu için anlaşılan daha çok vericem diye sağlık ocağına gidiyim dedim fark edermiGebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında 2 gunde 1, 2 defa kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu veriyor.
Gebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu verilir.Kızlar gebelik testim pozitif. Reglime 1 gün kala kan verdim 5.33 çıktı ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktor sınırdasın dedi
Bundan sonraki iki defa vereceğiniz kani saglik ocağında verin. Oradan takip edersiniz.Aynı merkezde olması önemli mi sizce? Cünkü özelde vermiştim ve değerim düşük olduğu için anlaşılan daha çok vericem diye sağlık ocağına gidiyim dedim fark edermi
Hiç gerilme o tatlı heyecanı yaşamaya bak. İnternetten çok fazla bi şey okuma sonra , ya öyleyse ya bende de varsa diye her şeyin tedbirini almaya çalışıyorsun , nerden biliyorsun diye sorma ahahaha
İnşallah sağlıkla artar öyle olup hamile kalanları çok okudum burda ama hüsrana uğrayanlar da var sen güzel haberler alırsın inşallah kan verecek misin tekrarKızlar gebelik testim pozitif. Reglime 1 gün kala kan verdim 5.33 çıktı ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktor sınırdasın dedi
Hayırlı olsunRegliye 3 gün kala 36 ile öğrenmiştim. Tam 2 gün sonra kan vermedim. Kan verdiğim surecte de ortalama 2 kat artmıştı.
Çok sağol canım üstteki test 3 gün önce alttaki 2 gün önce evet tekrar vericem test, ama stres yaşamamak için pazartesiyimi beklesem diyorum tabi durabilirsemİnşallah sağlıkla artar öyle olup hamile kalanları çok okudum burda ama hüsrana uğrayanlar da var sen güzel haberler alırsın inşallah kan verecek misin tekrar
Benim cooktan doğdu bile hanımefendi 2 yılı geçtiHayırlı olsunben de iki kat artışı bekliyorum inşallah öyle olur
İkincide daha belirgin inşallah sağlıkla ilerler önemli olan sağlıklı artış. Pazartesiye kadar bekle eğer stres yapmayacaksanÇok sağol canım üstteki test 3 gün önce alttaki 2 gün önce evet tekrar vericem test, ama stres yaşamamak için pazartesiyimi beklesem diyorum tabi durabilirsemEki Görüntüle 3656341
Adetime 2 gün kala 80 küsür çıktıYarın kan vereceğim biraz tedirginim kaçla öğrendiniz değeriniz iki gün sonra kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?