Hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı kaç gün gecikmeyle ya da ne zaman ölçtürdünüz

Kızlar gebelik testim pozitif. Reglime 1 gün kala kan verdim 5.33 çıktı ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktor sınırdasın dedi

Kızlar gebelik testim pozitif. Reglime 1 gün kala kan verdim 5.33 çıktı ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktor sınırdasın dedi
Gebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında 2 gunde 1, 2 defa kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu veriyor.

Aynı merkezde olması önemli mi sizce? Cünkü özelde vermiştim ve değerim düşük olduğu için anlaşılan daha çok vericem diye sağlık ocağına gidiyim dedim fark edermi

Gebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu verilir.
Aynı merkezde olması önemli mi sizce? Cünkü özelde vermiştim ve değerim düşük olduğu için anlaşılan daha çok vericem diye sağlık ocağına gidiyim dedim fark edermi
Bundan sonraki iki defa vereceğiniz kani saglik ocağında verin. Oradan takip edersiniz.

Hiç gerilme o tatlı heyecanı yaşamaya bak. İnternetten çok fazla bi şey okuma sonra , ya öyleyse ya bende de varsa diye her şeyin tedbirini almaya çalışıyorsun , nerden biliyorsun diye sorma ahahaha
tahmin edebiliyorum şu an aynı durumdayım bir sürü senaryo dönüyor kafamda inşallah güzel sonuçlar alırım

İnşallah sağlıkla artar öyle olup hamile kalanları çok okudum burda ama hüsrana uğrayanlar da var sen güzel haberler alırsın inşallah kan verecek misin tekrar

İnşallah sağlıkla artar öyle olup hamile kalanları çok okudum burda ama hüsrana uğrayanlar da var sen güzel haberler alırsın inşallah kan verecek misin tekrar
Çok sağol canım üstteki test 3 gün önce alttaki 2 gün önce evet tekrar vericem test, ama stres yaşamamak için pazartesiyimi beklesem diyorum tabi durabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…