• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg değeriniz kaçtı kaç gün gecikmeyle ya da ne zaman ölçtürdünüz

Gebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında 2 gunde 1, 2 defa kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu veriyor.
Ben elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde

regle 3 gün kala 306 ile öğrendim. 697, 2400 olarak devam etti. regl gecikmesinin 10.güni de ilk kontrole gittim.

Ben elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde
çok geçmiş olsun ben de geçen ay bunu yaşadım. bu ay reglim 10 gün gecikti. sizin de gecikmeniz oldu mu sonrasında

çok geçmiş olsun ben de geçen ay bunu yaşadım. bu ay reglim 10 gün gecikti. sizin de gecikmeniz oldu mu sonrasında
Yeni bitti bu adetim o yüzden ancak gelecek ay belli olur. Sizede çok geçmiş olsun ama bazılarında bu gecikmenin yaşandığını duydum

Back
X