merhaba hanımlar...
evet başlıktanda anlaşıldığı üzere hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşim kafayı yedi...
henüz 4 gün oldu öğreneli ama eşim resmen pimpirikli bi adam oldu çıktı...
kasık ağrılarım var bebek yerleşirken olurmuş,ama gelin görünki eşim çok acayip davranıyor 9 ay böyle giderse çıldırmam yakındır...
yerden bişey almaya kalksam hooop yanımda hemen o alıyor eğilmek kalkmak yok...
çamaşır makinasını boşaltıyor kurutmaya koyuyor,bulaşık makinasını boşaltıyor,toz alıyor,evide o süpürcekmiş...
pazartesi günü eve kadın geldi ev pırıl pırıl ben bi iş yapmaya kalkarım diye yine gelsin deyip duruyor yaa diyorum hamileyim ağır hasta değil bukadar pimpiriklenmeyin...
cinsellik bitti sanırım aramızda adam korkudan yanıma yaklaşmıyor...
hele bi kalp atışını duyalım şimdi çok korkuyorum aşkım diyor kalp atışına daha haftalar var yahu...
bu durum eşimle aramı açarmı acaba diye düşünmedende edemiyorum...
uyurken öksürüyorum koşa koşa gelip uyandırıyor bişey oldu sanıyor
hadi kusmaya başla artık ben hevesleniyorum bile dedi dün sabah...
uyurken eli hep göbeğimde hadi doğsun kız olsun şöyle olsun böyle olsun,odasını yapıcakmış 2 ay sonra...
doğmamış çocuğa don biçiyosun dedim en sonunda...
hele kayınvalidem doğunca 40 gün onda kalıcakmışım bu emrivakide geldi...
kalamam deyince çocuk için mecbur kalıcaksın demezmi,neden ayoll ben emzircem uyutucam sen yarım saat yıkamak için 5 dakikalık yolu gelemeyip beni evinde tutucaksın...
ALLAH nasip ederse o günleri evimden başka yerde kalmam zaten...
şimdiden böyleyse bunlar ben 9 ay ve sonrasında kafayı yerim kızlar kesin...
nazar değmesin diye kimseye söylemiycektim bütün mahalleye esnafa baklava dağıtılmış herkes biliyor hamile olduğumu
evet başlıktanda anlaşıldığı üzere hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşim kafayı yedi...
henüz 4 gün oldu öğreneli ama eşim resmen pimpirikli bi adam oldu çıktı...
kasık ağrılarım var bebek yerleşirken olurmuş,ama gelin görünki eşim çok acayip davranıyor 9 ay böyle giderse çıldırmam yakındır...
yerden bişey almaya kalksam hooop yanımda hemen o alıyor eğilmek kalkmak yok...
çamaşır makinasını boşaltıyor kurutmaya koyuyor,bulaşık makinasını boşaltıyor,toz alıyor,evide o süpürcekmiş...
pazartesi günü eve kadın geldi ev pırıl pırıl ben bi iş yapmaya kalkarım diye yine gelsin deyip duruyor yaa diyorum hamileyim ağır hasta değil bukadar pimpiriklenmeyin...
cinsellik bitti sanırım aramızda adam korkudan yanıma yaklaşmıyor...
hele bi kalp atışını duyalım şimdi çok korkuyorum aşkım diyor kalp atışına daha haftalar var yahu...
bu durum eşimle aramı açarmı acaba diye düşünmedende edemiyorum...
uyurken öksürüyorum koşa koşa gelip uyandırıyor bişey oldu sanıyor
hadi kusmaya başla artık ben hevesleniyorum bile dedi dün sabah...
uyurken eli hep göbeğimde hadi doğsun kız olsun şöyle olsun böyle olsun,odasını yapıcakmış 2 ay sonra...
doğmamış çocuğa don biçiyosun dedim en sonunda...
hele kayınvalidem doğunca 40 gün onda kalıcakmışım bu emrivakide geldi...
kalamam deyince çocuk için mecbur kalıcaksın demezmi,neden ayoll ben emzircem uyutucam sen yarım saat yıkamak için 5 dakikalık yolu gelemeyip beni evinde tutucaksın...
ALLAH nasip ederse o günleri evimden başka yerde kalmam zaten...
şimdiden böyleyse bunlar ben 9 ay ve sonrasında kafayı yerim kızlar kesin...
nazar değmesin diye kimseye söylemiycektim bütün mahalleye esnafa baklava dağıtılmış herkes biliyor hamile olduğumu