Eşimin kızı

Hadi bakalım yazdığım yazıyı tekrar tane tane oku bende aynen senin dediğin gibi anlattım ve de yazdım.
Anlaman için annenin sütü 9 ay karnında taşımak vs bu detaylara girmem gerektiğini bilseydim girerdim canım :KK66:
Herkesi kendim gibi sanıyorum okuduğunu anlayan yani :KK70:
Neyse sen yarın git bir kadından hamile kal soyu kadın nasıl yürütür kanıtla.
Babanın da soyadını sildir annenin soyadını al annenin maaşını kendine bağlat vs vs....
:KK70: Yahu kadın feminist olurda yuhh yani bu kadarına da PES doğrusu.
Aranızda babasından değilde annesinin soyundan gelen varmı acaba :KK70:
Hadi canım işim gücüm var benim sizin feminen düşüncelerinzle kendimi yoramam.Çok biliyorsanız size benim bildiklerim bana yeter :KK66:

Kor olsaydim da boyle bir mesaj gormeseydim. Sizin icin seve seve ceza alirim.

Bakin hanimefendi, cehalet yuklu mesajlarinizda israr ediyor, kendinizi kucuk duruma dusuruyorsunuz. Bu da yetmiyor, feminizm i hakaret olarak kullaniyorsunuz.

1. Konunun feminizm ile alakasi yok. Biyoloji ile var. Soy yurumesi ile ilgili zirvalariniz yanlis. Bunu kendinize tekrar edin ve biyoloji hakkinda hicbir fikrinizin olmadigini, olanlarin da biyolojinin kendisine hakaret ettigini kabul edin.

Oz, uvey tartismasinda biyolojik olarak, yani bilimsel olarak anne baba farki yoktur. Bunu en kati feminist dusmani bile biyoloji hakkinda en ufak fikri varsa kabul eder. Zir cahil seyler yazip cehaleti ovmeyiniz.

2. Bir baska cahilliginiz ise erkegin erkekten hamile kalabilecegini dusunmek. Bu durumda erkek de tek basina soy yurutemiyor, ne oldu tez demeye utandigim saviniz?

3. Anneden maas da baglanir, siz neden bahsediyorsunuz? Cocugunuzu ne tip zehirli dusunceler ile besliyorsunuz?

4. Uslubunuz ve varolan cehalet yuklu benliginiz nedeni ile ceza almanizin yetmeyecegini, herhangi bir toplumsal aktiviteden uzak tutulmaniz gerektigini dusunuyorum.

Yaziklar olsun.

Evet aynen öyle babalar ayrı olunca Biyolojik olarak kardeş ÜVEY olur.
Kanbağı sadece anneden gelince Öz olmuyor.
Genler başka soyadı başka sizin neyin hesabını yapıyorsunuz?
Hayatınız da yaşamadığınız durumları ve üstelik benim yazdığım yazıyıda başka yerlerinizden okuyarak kalkıp burda bıdı bıdı yapıyorsunuz bilmiş bilmiş afralar tafralar.
Babalar ayrı olunca miras, maaş vs sadece soyadı aynı olan çocuğa kalır burdan anlarsın İNŞAALLAH.
Burda ki çok bilmişlere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha ZOR :KK70:

Ah canım sendemi ötekiler gibi beniö yazdığımı okuyup başka yerinden anlayanlardansın :KK70:
Kızıma bastıra bastıra üvey üvey demedim yorumumda da öyle bir kelimem yok ama sana bastıra bastıra MAN KAFA diyebilirim Aaaa bak dedim bile anladınmı?
Ne kadae UYUZ tiplersiniz siz böyle evdemi kaldınız kocanızmı ilgilenmiyor menapozamı girdiniz anlamıyorum ki :KK70:
Nerde uyuz var bu KK da beni buluyor sanki ben onlara yazıyorum gibi.
Yarası olan gocunup bana laf yazıyor.
Gidip kendinize iş güç edinin bir meşgale bulun benim işim gücüm var sizinle uğraşamam ki sürekli?
Dur ne diyeceksin Admiiinn Muneee yada Kib yapacaksınız değilmi :KK70:
Hahahaha çok komik tiplersiniz....
Boş insanlar

Onu bunu bilmem ama siz ya anneden yada babadan eksik kromozom almış olacaksınız ki beyne oksijen gitmiyor kesin yazdığım yorumu dediğim gibi ya başka yerlerinizden anlamışsınız yada beyniniz algılamıyor :KK70:
Ayyy inşallah çocuklarınız falan yoktur onlarda sizin gibiyse vay hallerine.

Hayatınızda hiç mi biyoloji dersi görmediniz? Feminizmle ne alakası var, siz resmen okuduğunuzu anlamamışsınız. Çok cahil görünüyorsunuz buradan. Hakaret amacıyla söylemiyorum, hakikaten kelime anlamıyla cahil. Ne yazık ki aynı bilinçle (bilinçsizlikle) bir kız çocuğu yetiştirmişsiniz.

İyi akşamlar hanımlar. Başlıktanda anlaşıldığı üzere derdim eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Aslında bugüne kadar bir çok şeyi alttan aldığım için sorun yaşamamıştık ama artık son zamanlarda hareketleri batmaya başladı.

Benim ilk eşimin ikinci evliliği. Allah nasib ederse çocuğumuz yolda. Riskli bir hamilelik geçiriyorum hem erken doğum riskim var hem de ciddi kansızlığım. Dolayısıyla evi eskisi gibi çekip çeviremiyorum.

Eşimin kızı 20 yaşında. Normalde annesi ile yaşıyor. Bize geldiğindeyse 10-15 gün kadar kalır. Bugüne kadar bize geldiğinde pek iş yaptırmadım. Fakat hamileyken de benden hizmet beklemesi sinirimi bozuyor artık.

Örneğin sabah kahvaltısını ben hazırlarım. Tam masa hazır olur kalkar masaya oturur, doyunca kalkar bilgisayarın başına geçer. Yemek yaparım yardım edeyim demez. Bazen sancım tutuyor yemeği yarıda bırakıp uzanma ihtiyacı duyuyorum neyin var demez ya da yardım teklif etmez.

Bunların haricinde oldukça soğuktur. Dün komşum geldi bebeğiyle, eşimin kızı bebeği kucağına aldı birkaç dakika sonra bebek kızın bacağına kustu ve tepkisi kustu bu şeklinde biraz sert bir tepki oldu. Komşum da bozuldu haliyle ben de mahçup oldum. Bebek bu...

Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bana ne istiyorsun diye sordu kız erkek farketmez sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun yeter dedim. İnşallah kız değildir demişti. Bir de eğer çok ağlarsa ağzına burnuna çarparım onun demişti, anlık tepkiyle hele bir dene dedim sadece.

Geçen annem buzdolabının kapısını açık unutmuş, dolabın yanındanda eşimin kızı. Elini uzatıp da kapatmadı annemi çağırdı ona kapattırdı. Dün akşam nar koydum kendime, eşimle ona da sordum yermisiniz diye eşimin kızı cevap vermedi. Tekrar sordum yemeyeceğimi bilmiyor musun şeklinde cevap verdi. Ben de ne bileyim belki canın çekmiştir diyebildim. Nerden bileyim yer mi yemez mi?

Bugün üstü kapalı eşime açtım konuyu. Çok yoruluyorum dedim çok değil en azından kendi yatağını toplamasını bekliyorum dedim. Sen de bir şey demiyorsun dedim. Herkesin bir karakteri var o da böyle dedi. Ben de kendi evinde herşeyi yapıyor ama en azından şu halimle yardımcı olmasının karakterle bir alakası yok. İnsan böyle durumlarda yardımcı olur, ben kimseye bu halimle hizmet etmek zorunda değilim dedim. Eşim biraz bozuldu ama gerçekten tahammül edemiyorum artık.

Çocuk desem değil, bir şey yapmak zorunda da değil elbette ama bu halimle ona hizmet etmek çok zoruma gidiyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum? Bir şey de diyemiyorum desem kötü olurum. Sorun bende mi acaba hamilelik hormonlarıyla mı boyle düşünüyorum yoksa haklı mıyım? Sizce nasıl davranmalıyım?
Canm sen gayet normalsinde eşinn kızı malmış 20 yasnda kazık kadar sen sabret elbet yanlışını babasıda fark eder inşallah Allah yrdmcn olsn

Kaybettiğim eşimden bir şimdiki eşimden iki oğlum var.Her birinde yüzde elli kromozoma sahibim.Dokuz ay karnımda taşıdım, aynı eziyetle sezeryana girdim her birine ve yine hepsini emzirdim ve aynı evin içinde eğitimlerini veriyorum. Şimdi benim iki oğlum ve kaybettiğim eşimden olan oğlum üvey ama sırf sperm verdi diye eşimden olan çocuklar öz öyle mi? Buna ne tıp, ne bilim ne de vicdan böyle bir şey söyleyebilir. Okurken bayanın yazısını böyle bir insan çocuk yetiştiriyor diye üzüldüm ama öyle bir ironi ki bizler çocuk yetiştiriyoruz diye kendisi üzülüyor muş birde.Cehaletin kör karanlığına girmiş ve o kuyunun içinden atıp tutuyor. 21. yy' da olduğumdan şüphe ettim doğrusu.

Anne babası boşanmış biri olarak ben o kızı anlıyorum daha doğrusu düşününce onun psikolojisini tahmin edebiliyorum .
Sizin yerinizde annesi olması gerektiğini düşünüp kinleniyor olabilir . Ya da siz olmasanız barışacaklarını umuyordur belkide kim bilir ?
Sizin haklı yönleriniz var elbette . Bu olaylarda suçunuz yok .
Tek yapmanız gereken anlayışlı davranmak . Çünkü o çocuğu bilerek evlenmişsiniz.
Çocuklu biriyle evlenen birisi az çok sorunlar çıkacağını tahmin eder diye düşünüyorum .
Eşinize şikayet etmeniz kesinlikle bir fayda sağlamaz . Belki kızı karşınıza alıp güzel bir dille açıklayabilirsiniz durumu .
Faydası olur mu bilemem..

Kızın açısından bakarsak hırçın olması anlaşılır bir durum. Üvey anneden 20 yaş küçük çocuk sahibi olmak utanç verici. 20 yaşında kızı varsa adam da pek genç sayılmaz, 45 50 yaşındaki adamın baba olmasına kafam zaten milyon.

Nasıl biyolojik oluyor ,taşıyıcı anne ile karıştırıyor olabilir misiniz :) Çünkü anneden de babadan da eşit kromozom geçer çocuga .

Bence kız çocukların hepsi üvey,öz olan sadece erkek çocuklar olmalı.Kadinlarin kromozomu bile bir işe yaramıyor baksana :işsiz:

Baba insan ama anne insan değil. Kadın insan değil bu garip kafaya göre???

Hadi bakalım yazdığım yazıyı tekrar tane tane oku bende aynen senin dediğin gibi anlattım ve de yazdım.
Anlaman için annenin sütü 9 ay karnında taşımak vs bu detaylara girmem gerektiğini bilseydim girerdim canım :KK66:
Herkesi kendim gibi sanıyorum okuduğunu anlayan yani :KK70:
Neyse sen yarın git bir kadından hamile kal soyu kadın nasıl yürütür kanıtla.
Babanın da soyadını sildir annenin soyadını al annenin maaşını kendine bağlat vs vs....
:KK70: Yahu kadın feminist olurda yuhh yani bu kadarına da PES doğrusu.
Aranızda babasından değilde annesinin soyundan gelen varmı acaba :KK70:
Hadi canım işim gücüm var benim sizin feminen düşüncelerinzle kendimi yoramam.Çok biliyorsanız size benim bildiklerim bana yeter :KK66:

Biyolojiyi geçtim hukuken bile soybagı anneden yürür. Cocugu doğuran annedir, bunu hiçbir şekilde çürütmek mümkün degil. Ama babalık adi bir karinedir. Her şekilde aksi iddia edilebilir. Evlilik birliği dışında doğarsa cocuk babanın onu tanıması gerekir vs. Ama her şekilde anneye bağlıdır, bu halde bile annenin soyadını alır.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın örneğisiniz. Dogmalarınızı dogru sanıp bunları da herkese dayatmaya çalışıyorsunuz.

İyi geceler hanımlar.

Eşimle en son tartışmıştık. Bu tartışmadan sonra eşim bir şeylerin ucundan tutmaya başladı. Hatta hemen herşeyi o yapıyor diyebilirim. Kafasına saksı düşmüş gibi. 2 gün sonra doğum günüm. Gitmiş istediğim telefonu almış bir de. Vermek için doğum günümü bekleyememiş. İlk defa maddi olarak bu miktarda bir hediye alıyor bana.
Bir kaç gün de olsa dinlenebildiğim için kendimi daha iyi hissediyorum. Sancılarım azaldı. Buna gerçekten ihtiyacım vardı çünkü erken doğum riski taşıyorum ve yorulmamam gerekiyor.

Kızın psikolojisini ben hep düşünerek bugünlere geldim zaten. Ama artık yardıma ihtiyacım olan bir dönemdeyim ve bu dönemde gerçekten kimsenin nazını, kaprisini, yükünü çekecek halde değilim. Zaten bünyesi zayıf biriyim. Kız da çocuk değil. Pekala en azından kendi işini görebilir.

Her birinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Tatsız tartışmalar olmuş. Keşke olmasaymış. @Mune konumu kapatırsan sevinirim.

Bir biyoloji öğretmeni olarak Butterfly Deniz hanım size şunu söyleyeyim poponuzdan uyduruyorsunuz resmen. 2017 ye giriyoruz artık bu ne cahillik. Burda ki insanlara çok bilmiş diye hakaretler yağdırıyorsunuz ama asıl çok bilmiş sizsiniz. Ve aslında hiçbirşey bilmeyen bir cahilsiniz :işsiz:

Back
X