- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Hadi bakalım yazdığım yazıyı tekrar tane tane oku bende aynen senin dediğin gibi anlattım ve de yazdım.
Anlaman için annenin sütü 9 ay karnında taşımak vs bu detaylara girmem gerektiğini bilseydim girerdim canım
Herkesi kendim gibi sanıyorum okuduğunu anlayan yani
Neyse sen yarın git bir kadından hamile kal soyu kadın nasıl yürütür kanıtla.
Babanın da soyadını sildir annenin soyadını al annenin maaşını kendine bağlat vs vs....
Yahu kadın feminist olurda yuhh yani bu kadarına da PES doğrusu.
Aranızda babasından değilde annesinin soyundan gelen varmı acaba
Hadi canım işim gücüm var benim sizin feminen düşüncelerinzle kendimi yoramam.Çok biliyorsanız size benim bildiklerim bana yeter![]()
Kor olsaydim da boyle bir mesaj gormeseydim. Sizin icin seve seve ceza alirim.
Bakin hanimefendi, cehalet yuklu mesajlarinizda israr ediyor, kendinizi kucuk duruma dusuruyorsunuz. Bu da yetmiyor, feminizm i hakaret olarak kullaniyorsunuz.
1. Konunun feminizm ile alakasi yok. Biyoloji ile var. Soy yurumesi ile ilgili zirvalariniz yanlis. Bunu kendinize tekrar edin ve biyoloji hakkinda hicbir fikrinizin olmadigini, olanlarin da biyolojinin kendisine hakaret ettigini kabul edin.
Oz, uvey tartismasinda biyolojik olarak, yani bilimsel olarak anne baba farki yoktur. Bunu en kati feminist dusmani bile biyoloji hakkinda en ufak fikri varsa kabul eder. Zir cahil seyler yazip cehaleti ovmeyiniz.
2. Bir baska cahilliginiz ise erkegin erkekten hamile kalabilecegini dusunmek. Bu durumda erkek de tek basina soy yurutemiyor, ne oldu tez demeye utandigim saviniz?
3. Anneden maas da baglanir, siz neden bahsediyorsunuz? Cocugunuzu ne tip zehirli dusunceler ile besliyorsunuz?
4. Uslubunuz ve varolan cehalet yuklu benliginiz nedeni ile ceza almanizin yetmeyecegini, herhangi bir toplumsal aktiviteden uzak tutulmaniz gerektigini dusunuyorum.
Yaziklar olsun.