hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde eşinizde böyle tepkiler varmıydı?

canım hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınız.
benim eşimde böyleydi,maalesef 8.haftada kalp atışı duyulmayınca aldırmak
zorunda kaldık,hevesinden bütün sülaleyi arayıp haber vermişti ilk günden.
sonrasında da acaba ben çok şımardımda ondan mı oldu,nazar mı değdi diye
kendini suçladı,sonuçta Allahın takdiri ama baya etkilenmişti.

Bak işte kendinden alttakileri görki takılma öle herşeye :9::9: Gerçekten biraz tadını çıkarmaya bak. Eşinde heveslenmiş işte, okadar bekledikten sonra özlemle çocuğuyla ilgili hayaller kuruyor.

Alışacaktır bir süre sonra, yada en azından sen alışırsın, kıvırırsın olayları. Farketmeyeceği şekilde halledersin işlerini el atından :34::34:

şu ilk aylar bi geçsin hele ben bilirim yapacağımı :9:

canım hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınız.
benim eşimde böyleydi,maalesef 8.haftada kalp atışı duyulmayınca aldırmak
zorunda kaldık,hevesinden bütün sülaleyi arayıp haber vermişti ilk günden.
sonrasında da acaba ben çok şımardımda ondan mı oldu,nazar mı değdi diye
kendini suçladı,sonuçta Allahın takdiri ama baya etkilenmişti.

canım çok üzüldüm yaa :(
şimdi varmı peki bebek?

Bence çok şanslısınız bu zamanların tadını çıkarın,eşiniz bu bebeği o kadar istiyormuş ki hamile olduğunuz için titizleniyor.Gebeliğin i

ilk 3 ayı riskli veya risksiz gebeliklerde cinsel ilişki yasaktır.Bunu doktorlar söylüyor.Benim eşim bazen hamile olduğumu unutuyor:))

Bu arada eğer ki kız bebeğiniz olursa ilgiyi çok özliyeceksiniz.

3 ay ara verin demişti doktor,
3 ayımız doldu,bu ay tekrardan başlıycaz :1:
kısmet artık herşeyin hayırlısı :nazar:

Canım bizde aynı şeyleri yaşadık, kalp atışını duyduk ama sonrasında kanamalar oldu ve kalbi durunca alındı ilk bebeğimiz. 3 Ay bekledik sonra tekrar denedik, ilk ayda hamile kalmıştım ben.
İnşallah seninde hayırlısıyla öle olur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
İlkinde yaşanılan şeyleri kafaya takma. Doktorum bana ilk başlarda hep öle diyordu, ilkinde yaşadın diye bundada böyle şeyler yaşamayacaksın, rahat ol, bu hamileliğin çok güzel geçecek diye.
Dediği gibide oldu Allaha şükür çok büyük sıkıntılar yaşamadım, inşallah bi 6-7 haftamız kaldı, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bizde aynı şeyleri yaşadık, kalp atışını duyduk ama sonrasında kanamalar oldu ve kalbi durunca alındı ilk bebeğimiz. 3 Ay bekledik sonra tekrar denedik, ilk ayda hamile kalmıştım ben.
İnşallah seninde hayırlısıyla öle olur ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
İlkinde yaşanılan şeyleri kafaya takma. Doktorum bana ilk başlarda hep öle diyordu, ilkinde yaşadın diye bundada böyle şeyler yaşamayacaksın, rahat ol, bu hamileliğin çok güzel geçecek diye.
Dediği gibide oldu Allaha şükür çok büyük sıkıntılar yaşamadım, inşallah bi 6-7 haftamız kaldı, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sağol canım benim moral verdin,aslında çok etkilenmedim diyorumda
bu ay tekrar başlıycaz ya bunalıma girdim niyeyse:27:
heralde bilinç altım aynı şeyleri yaşıycam zannediyor.
neyse arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim
sende kolayca doğurursun inşallah :nazar:

canlarım hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız...
konumun yorumlara kapatılmasını istedim,kasıklarımda çok fazla ağrım oldu ve siz yorum yaptıkça pc ye uzanıp cevap yazıyorum dayanamıyorum :)
bu yüzden konumu yorumlara kapattırcam teşekkür ederim hepinize...

Back
X