- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleriki haftalardan bildiriyorum yeni yeni anlıyor insan karnı çıktıkça sankiBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor![]()
Hareketlerini hissettikden sonra emin. Oluyorsun canım öyle diyim sanaBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor![]()
Kendimi anormal hissettim ben de iyi bariİleriki haftalardan bildiriyorum yeni yeni anlıyor insan karnı çıktıkça sanki![]()
HamilemisinnnnnnBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor![]()
Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimizKendimi anormal hissettim ben de iyi bari![]()
ayy evet teşekkür ederimHamilemisinnnnnnayy konuşuyorduk seninle hadi gözün aydın
![]()
AminnnSağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz![]()
Çok sevindimayy evet teşekkür ederimAllah herkese versn inşallah
dün öğrendim beta 330 çıktı
![]()
aminÇok sevindimminiğin sağlıkla gelsin
Son regl tarihin neydi kuzu
Tekmelesin hiss edeceksin ilk hamilelik o.yuzden daha bedeninde alismamisBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor![]()
Anladım kuzum.amin21 ekimdi bat 18 kasımdı bat günü 330 çıktı canım
Hadi inşallahTekmelesin hiss edeceksin ilk hamilelik o.yuzden daha bedeninde alismamis![]()
Ben ilk hamileliğimde Bebek ilk defa hareket erdiğinde çok korktum namaz kılıyordum birden karnimda hareket hiss etdim dilim.kurudu korkudan sonra alisdimHadi inşallah![]()
AyyBen ilk hamileliğimde Bebek ilk defa hareket erdiğinde çok korktum namaz kılıyordum birden karnimda hareket hiss etdim dilim.kurudu korkudan sonra alisdim![]()
Sana öyle geliyodurAyyinşallah iyi bir anne olabilirim
bazen beceremem diye korkuyorum
İnşallah![]()