ilk aylar düşük riski ve şeker hastalığı nedeniyle 9 ay boyu bebeğimi kaybetme riski... bu stres yüzünden her hafta zordu. ne zaman ki doğdu o gün rahat ettim. 9 ay boyu progesteron iğnesi oldum günde iki kez, her gün 4 kez insülin vuruyordum. ve 9 ay kustum. son aylarda temmuz sıcağını çektim bir de nefes alamıyordum.yine de saçma ama hamileliğimi özlüyorum,içimdeki tekmeleri...
ilk aylar düşük riski ve şeker hastalığı nedeniyle 9 ay boyu bebeğimi kaybetme riski... bu stres yüzünden her hafta zordu. ne zaman ki doğdu o gün rahat ettim. 9 ay boyu progesteron iğnesi oldum günde iki kez, her gün 4 kez insülin vuruyordum. ve 9 ay kustum. son aylarda temmuz sıcağını çektim bir de nefes alamıyordum.yine de saçma ama hamileliğimi özlüyorum,içimdeki tekmeleri...
11.haftadayım. 6.haftadan beri sürekli mide bulantısı, kusma ,mide yanması, karın ve bel ağrısı çekiyorum. tüm umudum 3 ayın bitmesinde, tabi ozamanda şikayetlerimin biteceği meçhul.
peki arkadaşlar ben 2/3 ay oncesınden elevıte baslamıstım.. elevıtın prospektusunde oncesınde kullanılırsa ılk trımestr kolay gecmesıne yardımcı oluomus.. sızce gerceklık payı war mıdır?
peki arkadaşlar ben 2/3 ay oncesınden elevıte baslamıstım.. elevıtın prospektusunde oncesınde kullanılırsa ılk trımestr kolay gecmesıne yardımcı oluomus.. sızce gerceklık payı war mıdır?
evet cnm ama su acıdan farkedıo.Kusmalarına agrılarına falan engel olmuo yıne aynı seylerı yasıosun sadece vıtamın destegın onceden olmus oldugu ıcın vucut dırencın cabuk dusmuo o kadar..
elevit dediğin vitamin hapı ise şayet var. çünkü bana da doktor bulantın olursa hafifletir diyerekten vitamin hapı vermişti. çok şükür ben bulantı yaşamadım.. topu topu 4 kere kusmuşumdur.
arkadaşlar ben daha çok yeni bir hamişim 4.haftam bitti dünden beri nefes alıp verirken batma hissediyorum belim acayip ağrıyor vede kahverengi lekelenmem oldu dün şimdi yok kesildi. sizce bunlar normal mi?
Kesinlikle 7. hafta ve 13. haftalar arası çok zordu mide bulantıları, halsizlik ve alışma süresi...Ama 13 haf. dan sonra rahat ve keyifleydi.En keyifliside o minicik ayakların tekmeleri....