- Konu Sahibi dolunayasya
Benimde 2. hamileliğim... 7 haftalik hamileyim kanamam oldu çok azda olsa dr. Progestan verdi onu kullaniyorum her ihtimale karşı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,Aramizda 1 gun var bebegi gordun mu sen
,
Bizimde aramızda 1 gün varBen gördüm kalp atşlarını da gördüm,bugün tekrar gitcem biraz ağrım var inş herşey yolundadır :18:
Kizlar bende 6 haftalik hamileyim sut yogurt peynir tuketmeyenlerin disleri curuyormus tuketenlerin ise cocuklari dis cikarirken ateslenmiyormus kalsiyumu fazla oldugu icin.
Ben cok halsizim duzenli beslenemiyorum doktor ilk 3 aydan sonra beslenme programina basla ama haftada 1 mutlaka balik ye dedi sutu yogurdu da iyi tuket dedi.
eveet kumsalcım gördüm bebeği kalp atışlarını da duydum Allah ın izniyle
Kızlar ben tam 3 aylık hamileyim. İlk bi ay yemek yiyebilir durumdayiz. 3 aylık ikizlerime hamileyim. Ve daha sadece bugün yemek yedim. Mide bulantıları o kadar kötü ki. Ve daha kotusu düşük tehlikesi bile geçirdim . Çok dikkat edin
Coookkk sevindim canim darisi basima ben de bugun gidicem cok haldizim nasil gidicem bilmiyorum
Gecmis olsun benimde 2 gun surekli bulantim oldu simdi ara ara bulaniyor karnim hic doymuyor devamli yemekte yoruyor beni zaten kalkamiyorum esim isten gelince yemek yapiyor gun icinde gecistiriyorum o da yeterli gelmiyor Allah a sukur bulantim azaldi nane sekeri de iyi geldi bana bulantiyi engelliyor tavsiye ederim
ben hiç birşey yemiyorum . su dahi içemiyorum. o kadar kötü ki. tam 10 kilo werdim 3 ayda. nane sekeri mi ? hiç denemedim . :)![]()
Bana iyi geldi nane sekeri zaten doktorlarin verdigi ilaclarda genelde naneli-mentollu
York kesesi var mı sizceEki Görüntüle 1021261
5+2 idi bu görüntüde. İlk gebeliğim boş, ikinci gebeliğim dış gebelikti. Diken üzerindeyim
mesela isim olarak kullandığını söylesen. şansa kalsın istemiyorum. çünkü çok kötüyüm![]()
Canim mentos yazani alma onlar cok ağir olips kullanabilirsin olips bitince ben ulkerin nane sekerini aldim
Tesekkur ederim canim :)