- Konu Sahibi dolunayasya
-
Cok sevindim senin adina benimde azaldi sukur ben de ilac kullanmiyorum sekeri de acligimi hissettirmesin diye kullaniyorum geriye halsizlik ve devamli acikma kaldi insallah onlarda biterse rahatim
Kizlar ben keseyi 5+5 de gordum 5. Haftadan itibaren gorunuyor sanirim
ben ilaç kullanmadım zaten . werdi doktorum ama ii gelmediği için kullanmadım . insallah seninde düzelir artıık :)
Ben de 10 haftalık hamileyim.. Epey zorlu geciyor mid bulantıları ile.. Bir kaç kez serum taktırdım. Dr.um çogu zaman üçüncü ayda kesilebiliyor bu tür şikayetler diyor.
Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin allah :)
5-6 haftalıkken görülüyor. tebrik ederim 7-8 haftalıkkende kalp atışları belli oluyor
Insallah canim bugun iyi hissediyorum kendimi şükür uzun sure acikmadim masallah :)))
bende 4.5 haftalık hamileyim.. benım de 2. hamılelıgım ılkı kalp atısı olmadıgı ıcın aldırmak zorunda kaldım.. süt peynir gerçekten önemli kalsiyum depolarımız dolu olması gerekıyor aksı taktırde ılerıde diş problemı yaşayabılırz.. folık asıt kullanıyormusun ?
Ben de 10 haftalık hamileyim.. Epey zorlu geciyor mid bulantıları ile.. Bir kaç kez serum taktırdım. Dr.um çogu zaman üçüncü ayda kesilebiliyor bu tür şikayetler diyor.
Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin allah :)
Bende 7 haftalik hamileyim :) dun kalp atışını duyduk cok sukur. Kizlar bol bol ceviz yiyin bikana kadar :) kasigim sol tarafi cok agriyor benim sizde agri oluyor mu aksama dogru basliyor ben yorgunluğa bagliyorm? Benim ultrasyn da görünmüyor catalda gozukuyor bu da canimi sıkıyor doktor sorun olmaz dedi
Selam bende araniza yeni katildim 3 ay once bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum simdi 5+4 gunluk hamileyim hic bir belirti yok yine ayni olacak diye korkuyorum gecen hafta doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi haftaya gel dedi keseyi o zaman goruruz dedi cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?