Hamileliğinizin ilk aylarında folik asit dışında ne kullandınız ?

sterlicya6

69kg dan 58 kg giden yol...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
844
1.082
313
İkinci çocuguma 6 haftalık hamileyim doktorum benim söylememle folik asit yazdı. Söylemesem yazmıycaktı. İlk aylarda folik asit dışında neler kullanılıyodu yaxarmısınız ?

12 haftaya kadar folik asit kullandim simdide kan hapi ve vitamin kullaniyorum 15 haftalik hamileyim doguma kadar iceceksin dedi

Ben hamile değilim daha yeni başladık çalışmalara. Doktor balık yağı verdi tatlım kullanıyorum

sağlık ocağında d vitamını verdiler hangı haftamdı hatırlamıyorum ama..

druma sordum,sen bılırsın çk elzem değil dedi.. prospektüstede okuduklarım netıcesınde kullanmadım..

folık adıt ve vitaminlerle devam edıyorum şu an..

canım doktor bende 5 haftalık hamileyim doktor bana decavit isimli vitamin hapı verdi onun için de folik asit var sana yeter dedi ama öncesinde benim isteğimle kanda folikkime baktırdım ondan sonra bu hapı verdi ilk başta direk folik asit verdi bende önce bakılsın kanıma ihtiyacım var mı dedim ondan sonra decavit verdi. bence herkes önce folikkine baktırsın ondan sonra hap kullanın belki başka birşeye de ihtiyacınız olacak test yapmadan hemen folik ait veriyolar önceden folik mi vardı

merhaba canım hamile kalmadan üç ay önce kullanman gerekiyor.sende ne kadar folik asit olursa olsun bebeğe yeterli gelmiyor.Benim 12.haftaya kadar folik asit kullanmak şartmış doktorum dedi.(Ayrıca kız kardeşim yeni doğan hemşiresi o da söylüyor.) decavitteki folik asit yeterli değilmiş decavit bulantı da yapıyormuş 12.haftadan sonra verecek decaviti doktor.

Folic trio kullaniyorum. Icinde folik asit d vitamini ve kalsiyum var. Gunde uc tablet seklinde

Canım benim dr um gebelikten önce e vitamini selenyum folik asit demir corasprin ve baluk yağı vermişti gebeliktede devam etmemi söyledi ama ben e vitaminini bıraktım içinde fazlası toksik olabilir diyordu diğerlerine devam ediyorum birde pıhtılaşma için cleksan ipne oluyorum

Son düzenleme:
Hamilelik öncesinden solgar folik asit almaya başladım diğer ilaçlar beni mahvediyordu İran masraflı ama kötü yapmadı beni ilk gebeliğimde de folik asit ve doğuma kadar kan hapı kullanmıştım , 12 haftadan sonra folik asidi bıraktırıp multivitamin vermişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…