- 12 Mayıs 2024
- 11
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi dksiberian
-
Ben göguslerde ko damarlardan anlamıştım gebelıgımıSelam hanımlar, 7 aydır bebek isteyen biri olarak endişemi merakımı anlıyorsunuzdurbu süreci kısaca yazmak istedim. 5 aydır uygulama ile yumurtlamamı takip ediyordum son iki aydır ovulasyon testi aldım ve hayatımın şokunu yaşadım. Benim yumurtlamam adetten 5 gün sonra oluyor uygulamaya göre 10. Günde bunu yeni anladım ve 5 ayım boşa gitmiş oldu. hayırlısı diyelim. Sizlere sorum şu yumurtlama günümü değerlendirdim ve bugün 10. Günü. Memenin açık kahverengi bölgesinde pütür pütür sivilce gibi şeyler gördüm bugün. Bunun bir önemi var mı? Siz neler yaşadınız. hamileliğinizi öğrenmeden önce bu değişiklikleri farkettiniz mi? Lütfen deneyimli ablalarım kardeşlerim bilgi versinler meraktan çatlıyorum. Not: kahverengi bölgede koyulaşma henüz yok
Evet bende damardan anlamıştım mavı mavı belırgınlesmoıstıDamarlardan anlayan +1
Pütürtü bende adet döneminde de çıkıyordu o tek başına bi şey ifade etmiyor aslında
Yaaa damar tam olarak hangi bölgede görünüyor ben çok acemiyim germekten anlamıyorumEvet bende damardan anlamıştım mavı mavı belırgınlesmoıstı
Yaaa damar tam olarak hangi bölgede görünüyor ben çok acemiyim germekten anlamıyorumDamarlardan anlayan +1
Pütürtü bende adet döneminde de çıkıyordu o tek başına bi şey ifade etmiyor aslında
Baya göğüsün üst bolgelerındr damarlar belırgınleslıyorYaaa damar tam olarak hangi bölgede görünüyor ben çok acemiyim germekten anlamıyorum
Çevresinde ya öyle gerip bakmalık bi şey yok masmavi batıyor gözünüze zatenYaaa damar tam olarak hangi bölgede görünüyor ben çok acemiyim germekten anlamıyorum
Şuna öyle bir şey yok adetime de daha 10 gün filan var, adete kaç gün kala belli oluyorÇevresinde ya öyle gerip bakmalık bi şey yok masmavi batıyor gözünüze zaten
Öyle bir şey yok tüh yine olmadı sanırımBaya göğüsün üst bolgelerındr damarlar belırgınleslıyor
Ben galiba son 2-3 günde fark ettimŞuna öyle bir şey yok adetime de daha 10 gün filan var, adete kaç gün kala belli oluyor
Canım anladığıma göre daha 5 gün geçmiş , çatlama ya 1 koysan 4 gün Bebek sana 6-7 günden sonra tutunuyor . O süre boyunca henüz senin vücudunda bir bağlantı kurmuyor . Yerleşme başladıktan sonra belirtiler başlarSelam hanımlar, 7 aydır bebek isteyen biri olarak endişemi merakımı anlıyorsunuzdurbu süreci kısaca yazmak istedim. 5 aydır uygulama ile yumurtlamamı takip ediyordum son iki aydır ovulasyon testi aldım ve hayatımın şokunu yaşadım. Benim yumurtlamam adetten 5 gün sonra oluyor uygulamaya göre 10. Günde bunu yeni anladım ve 5 ayım boşa gitmiş oldu. hayırlısı diyelim. Sizlere sorum şu yumurtlama günümü değerlendirdim ve bugün 10. Günü. Memenin açık kahverengi bölgesinde pütür pütür sivilce gibi şeyler gördüm bugün. Bunun bir önemi var mı? Siz neler yaşadınız. hamileliğinizi öğrenmeden önce bu değişiklikleri farkettiniz mi? Lütfen deneyimli ablalarım kardeşlerim bilgi versinler meraktan çatlıyorum. Not: kahverengi bölgede koyulaşma henüz yok
Böyle koltuk altından meme etrafına doğru sarılan gibi düşün. Ben regl günümde fark etmiştim ne ara belirginleşti hiç bilmiyorumYaaa damar tam olarak hangi bölgede görünüyor ben çok acemiyim germekten anlamıyorum
benim adetim 1 hafta geçiktikten sonra koyulaşmaya başladı çok belirgin bir şekildeSelam hanımlar, 7 aydır bebek isteyen biri olarak endişemi merakımı anlıyorsunuzdurbu süreci kısaca yazmak istedim. 5 aydır uygulama ile yumurtlamamı takip ediyordum son iki aydır ovulasyon testi aldım ve hayatımın şokunu yaşadım. Benim yumurtlamam adetten 5 gün sonra oluyor uygulamaya göre 10. Günde bunu yeni anladım ve 5 ayım boşa gitmiş oldu. hayırlısı diyelim. Sizlere sorum şu yumurtlama günümü değerlendirdim ve bugün 10. Günü. Memenin açık kahverengi bölgesinde pütür pütür sivilce gibi şeyler gördüm bugün. Bunun bir önemi var mı? Siz neler yaşadınız. hamileliğinizi öğrenmeden önce bu değişiklikleri farkettiniz mi? Lütfen deneyimli ablalarım kardeşlerim bilgi versinler meraktan çatlıyorum. Not: kahverengi bölgede koyulaşma henüz yok
Doğru heniz erken bilmeden stres yaptımCanım anladığıma göre daha 5 gün geçmiş , çatlama ya 1 koysan 4 gün Bebek sana 6-7 günden sonra tutunuyor . O süre boyunca henüz senin vücudunda bir bağlantı kurmuyor . Yerleşme başladıktan sonra belirtiler başlar
Peki yerleşme kanaması yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl oldu acaba? Kaç gün sürdü yoğunluğu nasıldı? Sanırım reglim geliyor çok üzgünümbenim adetim 1 hafta geçiktikten sonra koyulaşmaya başladı çok belirgin bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?