Doğuma Hazırlık Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 6+0 pek hamile gibi hissetmiyorum hala sorunsuz gidiyor çok şükür sizde durum ne

39. Haftadayım. Perişan durumdayım ama dinlenme lüksüm yok. 🙁 Geçen sene de doğum yaptığım için 11 aylık kızım var. Onunla ilgilenmek durumundayım.

Bugün 5+1 olduk , henüz bulantı vs yok hatta iştahım fazla açık..
sürekli biseyler yiyorum
Adet olacakmış hissi devam ediyor hafif kasık ağrılarım devam
Şimdilik böyle.. uzun bir yolculuk var önümüzde

Bugün 5+1 olduk , henüz bulantı vs yok hatta iştahım fazla açık..
sürekli biseyler yiyorum
Adet olacakmış hissi devam ediyor hafif kasık ağrılarım devam
Şimdilik böyle.. uzun bir yolculuk var önümüzde
Bulantısız geçer inşallah en sevmediğim şey bulantı 🤢

6+0 olduk. Pek bı belirtim yok halsizlik dışında. Kask ağrılarım da geçti gibi ilk zamanlardaki gibi agrm yok.bebegi görmedik Kalp atışını duymadk daha onun stresi var bakalım sağlıkla inşallah bebegide kalp atışını da görürüz

Fitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyor
Yeni bir doktora gidip fitil olarak almayı sorun fitil şeklinde çok daha etkili dedi benim yeni doktorum , geçen hafta leke bende de geldi eski doktor ağızdan vermişti içemedim yeni doktora gittim alttan almak daha iyi daha etkili dedi

Fitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyor
Fitil olarak kullanmaya başla bence doktoruna sormadan da başlayabilirsin fitil olarak hem daha etkili hemde ağızdan alınca çok fazla yan etksi var baş dönmesi sersemlik çok yapar hayatını çok etkiler. Ben fitil olarak kullanıyorum tam 5 haftalıkken lekelenmem oldu bir iki gün sürdü bana günde üç kere fitil olarak kullan dedi. İlk üç dört gün üç kere kullandm simdi sadece gece yatarken koyup yatyrm

39. Haftadayım. Perişan durumdayım ama dinlenme lüksüm yok. 🙁 Geçen sene de doğum yaptığım için 11 aylık kızım var. Onunla ilgilenmek durumundayım.
40 yaş üstü tup bebekle hamilelik elde etmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam .merkez doktor ismi söyleyebilir misiniz. Benim maalesef dördüncü deneme olacak. Amh kaçtı sizin hangi ilaç hangi dozda verildi cevaplarsaniz mutlu olurum

40 yaş üstü tup bebekle hamilelik elde etmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam .merkez doktor ismi söyleyebilir misiniz. Benim maalesef dördüncü deneme olacak. Amh kaçtı sizin hangi ilaç hangi dozda verildi cevaplarsaniz mutlu olurum
Amh 1.1 idi. İlaç dozlarını hatırlamıyorum. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum.
Antalya Ivf Murat Berkkanoğlu doktorum.

Back
X