- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+2 yataktan kalkamıyorum sürünüyorum![]()
Kahverengi kanamalardan dolayı maalesefbulantıdan dolayı mı
Geçmiş olsun doktora göründün mü peki neden oluyormuşKahverengi kanamalardan dolayı maalesef![]()
Allah kolaylık versin39. Haftadayım. Perişan durumdayım ama dinlenme lüksüm yok.Geçen sene de doğum yaptığım için 11 aylık kızım var. Onunla ilgilenmek durumundayım.
Bulantısız geçer inşallah en sevmediğim şey bulantıBugün 5+1 olduk , henüz bulantı vs yok hatta iştahım fazla açık..
sürekli biseyler yiyorum
Adet olacakmış hissi devam ediyor hafif kasık ağrılarım devam
Şimdilik böyle.. uzun bir yolculuk var önümüzde
Normal diyorlarda pazarda başka doktora görünecemGeçmiş olsun doktora göründün mü peki neden oluyormuş
Kahverengi lekelenmler ne zaman basladi yoğunluğu nasıl progestan fitile rağmen devam mı ediyorKahverengi kanamalardan dolayı maalesef![]()
Fitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyorKahverengi lekelenmler ne zaman basladi yoğunluğu nasıl progestan fitile rağmen devam mı ediyor
Yeni bir doktora gidip fitil olarak almayı sorun fitil şeklinde çok daha etkili dedi benim yeni doktorum , geçen hafta leke bende de geldi eski doktor ağızdan vermişti içemedim yeni doktora gittim alttan almak daha iyi daha etkili dediFitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyor
Kesede kanama alanı yoksa paniklemeyin kahverengi eski kan demek ben 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenme yaşadım, alttan fitil kullandımFitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyor
9+1 açken mide bulantılarım oluyor o yüzden devamlı yiyorumHamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor
Fitil olarak kullanmaya başla bence doktoruna sormadan da başlayabilirsin fitil olarak hem daha etkili hemde ağızdan alınca çok fazla yan etksi var baş dönmesi sersemlik çok yapar hayatını çok etkiler. Ben fitil olarak kullanıyorum tam 5 haftalıkken lekelenmem oldu bir iki gün sürdü bana günde üç kere fitil olarak kullan dedi. İlk üç dört gün üç kere kullandm simdi sadece gece yatarken koyup yatyrmFitil olarak değil ağızdan alıyorum progesteron hormonunu, 5 6 gün önce başladı günlük 1 2 damla olarak geliyor
40 yaş üstü tup bebekle hamilelik elde etmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam .merkez doktor ismi söyleyebilir misiniz. Benim maalesef dördüncü deneme olacak. Amh kaçtı sizin hangi ilaç hangi dozda verildi cevaplarsaniz mutlu olurum39. Haftadayım. Perişan durumdayım ama dinlenme lüksüm yok.Geçen sene de doğum yaptığım için 11 aylık kızım var. Onunla ilgilenmek durumundayım.
Amh 1.1 idi. İlaç dozlarını hatırlamıyorum. 42 yaşında ilk kızımı doğurdum.40 yaş üstü tup bebekle hamilelik elde etmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam .merkez doktor ismi söyleyebilir misiniz. Benim maalesef dördüncü deneme olacak. Amh kaçtı sizin hangi ilaç hangi dozda verildi cevaplarsaniz mutlu olurum