Doğuma Hazırlık Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
24 . Haftaya giriyorum. İlk hissediyordum şuaralar hep gaz mide sorunum var hissetmiyorum yada anlamıyorum. Ama eşim yanımdayken hareket ediyor o bir gerçek. Bulantım geri başladı. Üçüncü ay sonunda bitti demiştim. Vitamin ilacı kullanıyorum.

selamlar.
12. haftadayım. bulantım var, prilam baş dönmesi yaptığı için kullanmıyorum.
ani tansiyon düşmelerim dışında bi sorun yok çok şükür :) o zamanlarda da direk oturuyor, mümkünse uzanıyorum. doktorum normal olduğunu söyledi.
sol göğsümün arkasında yoğun ve geçmeyen ağrım oluyordu zaman zaman, şimdilerde azaldı.

40+4 gunumuz gectii dogumu bekliyorum 😂
Hamileligim cok guzel gecti, bugune kadar kendi isimi hep kendim gordum. Bulantim sadece 8-15 haftasi oldu sabahlari ama cok rahatsiz olmadim, hic ilac kullanmadim ama oglumun yeri rahat sanirim gelmek istemiyor 🥹

22+5 deyim 😊 çok şükür her şey yolunda minik beyfendi kıpır kıpır içerde akşamları durmuyor yerinde 🥰♥️

Ben normalde 28 haftaligim doktora dün gittim bana 30 haftalik bebek dedi,iki hafta önde gidiyormuş 2 hafta sonra yine gel ultrason yapalım dedi dünden beri canım sıkılıyor insallah sorun çıkmaz 3 lü tarama testini yaptırdım ikiliyi yatırmamıştım sorun olurmu acaba benim moral sıfır ilk defa böyle oldum,diyer cocuklarimda hic yaşamadım boyle bisey
Doktor kaynaklarinda gorup okudugum kadariyla 2haftaya kadar normal ama 2haftayi gecerse gebelik sekeri olabilir yaziyordu baktirdiniz sekere hic

tam 13+0 dayım başlarda bulantım vardı ama hiç kusma olmuyordu. bir haftadır hem mide yanmam hem sabahları kusmam oluyor daha doğrusu midem boş oluyor bişey yiyemediğimden afedersiniz acı su geliyor sadece anlayacağınız zor geçmeye başladı hamilelik :( yine buna da şükür sağlıklı olsun da biz dişimizi sıkar bekleriz

24 . Haftaya giriyorum. İlk hissediyordum şuaralar hep gaz mide sorunum var hissetmiyorum yada anlamıyorum. Ama eşim yanımdayken hareket ediyor o bir gerçek. Bulantım geri başladı. Üçüncü ay sonunda bitti demiştim. Vitamin ilacı kullanıyorum.
Bende 24. Haftadayım mide reflü sorunu yüzünden uyuyamıyorum bile 😔

Back
X