M Minnakkus Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2021 79 33 3 35 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Minnakkus #1 Merhabalar, Hamileliğimde 13. haftanın içindeyim. 3 - 4 gündür belimde inanılmaz ağrı var. Giydiğim şeyler bol olsa bile rahatsız ediyor batıyor gibi. Doktoruma da sordum normal bunlar dedi ama böyle ağrılar yaşayan var mı?
Merhabalar, Hamileliğimde 13. haftanın içindeyim. 3 - 4 gündür belimde inanılmaz ağrı var. Giydiğim şeyler bol olsa bile rahatsız ediyor batıyor gibi. Doktoruma da sordum normal bunlar dedi ama böyle ağrılar yaşayan var mı?
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 En iyi cevaplar 1 1.861 133 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Minnakkus #2 Hamilelik günlüğünüzde bile şuan sırt ağrıları yaşayabileceğiniz yazıyor gerçekten normal demek ki booolcaaa uzanın bence
Hamilelik günlüğünüzde bile şuan sırt ağrıları yaşayabileceğiniz yazıyor gerçekten normal demek ki booolcaaa uzanın bence
M Minnakkus Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2021 79 33 3 35 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Minnakkus #3 zuzucuum .!.: Hamilelik günlüğünüzde bile şuan sırt ağrıları yaşayabileceğiniz yazıyor gerçekten normal demek ki booolcaaa uzanın bence Genişletmek için tıkla... Evet bende yazdıktan sonra okudum keşke uzanınca rahatlayabilsem uykular felan haram
zuzucuum .!.: Hamilelik günlüğünüzde bile şuan sırt ağrıları yaşayabileceğiniz yazıyor gerçekten normal demek ki booolcaaa uzanın bence Genişletmek için tıkla... Evet bende yazdıktan sonra okudum keşke uzanınca rahatlayabilsem uykular felan haram