Hamilelikte 25. hafta mide ağrısı yardımm

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
332
79
13
28
Merhabalar kızlar.
25. haftadayım. İki gündür şiddetli mide ağrım var. Normal diyor herkes. Sol tarafta olduğu için mide diye düşünüyorum. Kesintisiz bir ağrı. Hafifliyor ama hiç kesilmiyor. Bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız çözüm var mı buna:((

Merhabalar kızlar.
25. haftadayım. İki gündür şiddetli mide ağrım var. Normal diyor herkes. Sol tarafta olduğu için mide diye düşünüyorum. Kesintisiz bir ağrı. Hafifliyor ama hiç kesilmiyor. Bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız çözüm var mı buna:((
Mide ağrısı solda mı olur? Hiç duymadım benim direkt ortada oluyor. Ama mide olduğuna eminseniz çok normal bende de var ağrı ve yanma. Gaviskon verdi doktorum onu kullanıyorum yanma fazla olduğu zaman. Ağrı için de soğuk süt ve tahin deneyebilirsiniz

20. Haftada başlıyor genelde 36 haftalara kadar oluyor

Üç günde bir şişe şurub bitiren biri olarak bildiriyorum
Gavıscon -galvıks-rennie duo
Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz

Merhabalar kızlar.
Safra kesende taş olabilir mi ?
Ağrı solda mı ?
Benim safra kesemde taş vardı ve tam da bu haftalarda hazımsızlık gibi mide ağrısı çekerdim
Meğer safra taşlarım yüzündenmiş

Safra kesende taş olabilir mi ?
Ağrı solda mı ?
Benim safra kesemde taş vardı ve tam da bu haftalarda hazımsızlık gibi mide ağrısı çekerdim
Meğer safra taşlarım yüzündenmiş
Sola yakın benim agri sizde de sola yakın mıydı?

20. Haftada başlıyor genelde 36 haftalara kadar oluyor

Üç günde bir şişe şurub bitiren biri olarak bildiriyorum
Gavıscon -galvıks-rennie duo
Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Bir şeyler hiç içmek istemiyorum dayanılmayacak gibi mi oluyor ilerleyen zamanlarda

Mide ağrısı solda mı olur? Hiç duymadım benim direkt ortada oluyor. Ama mide olduğuna eminseniz çok normal bende de var ağrı ve yanma. Gaviskon verdi doktorum onu kullanıyorum yanma fazla olduğu zaman. Ağrı için de soğuk süt ve tahin deneyebilirsiniz
Sola yakın değil miydi mide😂😂 ay ne bileyim. Sizin kaçıncı hafta başlamıştı agri

Sola yakın benim agri sizde de sola yakın mıydı?
Benim taraflı bir ağrı değildi
Mide ağrısı gibi tam ortada. Hazımsızlık gibi sıkışma hatta sırtıma vuran bir ağrıydı kıvranırdım
Bir sonraki kontrolde doktorunuza sorun isterseniz safra kesenize de bakar
Aklınızda soru işareti kalmaz

Bir şeyler hiç içmek istemiyorum dayanılmayacak gibi mi oluyor ilerleyen zamanlarda
Ben uyku uyumuyorum 15 haftadır.

oturarak uyuyorum sırf yatınca midem bogazımdan çıkacak die . İçtiği su dert olur mu insana oluyor valla

Bi tanıdığım doğumdan sonra safra kesesi ameliyatı oldu safranıza da bi baktırın

Back
X