- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- 133
hayir kullanmiyorum banada depresyondasin dedi dunku pskytrs kaygilarim artmis o yuzden ilac yazdi ama tedirginim bnde bi kadin dogum dr da sorsammiki diorumsen şuan ilac kullanıyormusun peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir kullanmiyorum banada depresyondasin dedi dunku pskytrs kaygilarim artmis o yuzden ilac yazdi ama tedirginim bnde bi kadin dogum dr da sorsammiki diorumsen şuan ilac kullanıyormusun peki?
Canım pasiflora şurup duydunmu hiç bitkisel acaba o yatıştırır mı seni bide youtube nefes egzersizlerine baktınmıhayir kullanmiyorum banada depresyondasin dedi dunku pskytrs kaygilarim artmis o yuzden ilac yazdi ama tedirginim bnde bi kadin dogum dr da sorsammiki diorum
hepsini yapiyorum kuzu. pasiflora surupda biliyorum cok etkili birsey degil o ya kullandikca cay gibi oluyor benm kaygi ataklari hergun olmaya basladi gecede olunca pskytris ilaci yazdiCanım pasiflora şurup duydunmu hiç bitkisel acaba o yatıştırır mı seni bide youtube nefes egzersizlerine baktınmı
birde tms diye birsey varmis beyne elektro sok uygulaniyormus hic denedinizmi ? serotonin hormonunu artiriyormus ilacdan daha etkiliymisCanım pasiflora şurup duydunmu hiç bitkisel acaba o yatıştırır mı seni bide youtube nefes egzersizlerine baktınmı
Canım söylenenlere göre ilk3 ay ve son 3 ay sıkıntıymış aradaki 3 aylık dönem içebiliyormnussun bende senin gibi aynı dertten muzdadırıbım ama iyi olacaksan içini ferah tut bebeğine hç bişi olmaz içen tanıdıklrım var aslında hiç sıkıntı yaşamadılar Allah korusun canımyahepsini yapiyorum kuzu. pasiflora surupda biliyorum cok etkili birsey degil o ya kullandikca cay gibi oluyor benm kaygi ataklari hergun olmaya basladi gecede olunca pskytris ilaci yazdi
ewet burdada kullananlari okudum esimde hic istemiyor ilac almami ya daha cok zora girerse bisiler sasirdim kaldim vallaCanım söylenenlere göre ilk3 ay ve son 3 ay sıkıntıymış aradaki 3 aylık dönem içebiliyormnussun bende senin gibi aynı dertten muzdadırıbım ama iyi olacaksan içini ferah tut bebeğine hç bişi olmaz içen tanıdıklrım var aslında hiç sıkıntı yaşamadılar Allah korusun canımya
Valla benimde eşim istemiyor ama bunu yaşayan biliyor bize de yazıkewet burdada kullananlari okudum esimde hic istemiyor ilac almami ya daha cok zora girerse bisiler sasirdim kaldim valla
simdi kadin dogum dr aradim dedim pskytr ilac yazdi biz onermiyoruz karar sizin dedi cikti isin icinden zaten hersey karmasik neden kimse kolaylastirmiyorki bizde o yolda ilerleyelimValla benimde eşim istemiyor ama bunu yaşayan biliyor bize de yazık
seni rahatlatacağı yerde sinir oluyorum böyle işte bu forumda hamileyken kullanmış kimse yokmu? en azından için rahatlardı yada nebileyim budurumda yapılacak başka birşeysimdi kadin dogum dr aradim dedim pskytr ilac yazdi biz onermiyoruz karar sizin dedi cikti isin icinden zaten hersey karmasik neden kimse kolaylastirmiyorki bizde o yolda ilerleyelim
kullananlar var canim kadin dogumculara kalsa agrikesici bile kullanma ama ne rahatsizligi olan insanlar var mecbur o ilaci kullanmak zorunda kaliyor beni hic rahatlatmadi bende sinir oldum kadin dogumcumaseni rahatlatacağı yerde sinir oluyorum böyle işte bu forumda hamileyken kullanmış kimse yokmu? en azından için rahatlardı yada nebileyim budurumda yapılacak başka birşey
Doğru diyosun calışıyomusun yoksa evdemisin?kullananlar var canim kadin dogumculara kalsa agrikesici bile kullanma ama ne rahatsizligi olan insanlar var mecbur o ilaci kullanmak zorunda kaliyor beni hic rahatlatmadi bende sinir oldum kadin dogumcuma
ewdeyim bir kizim var ist yasiyorum sen ?Doğru diyosun calışıyomusun yoksa evdemisin?
nerdesin istanbulda ben avcilar cikmaya calisiyorum canim Allahdn onumuz yazBende istanbulda yasiyorum bol bol yuruyus yap gunduzleri rahatlatir
Anadolu yakasındanım ataşehirde. havalar guzelleşmeye başlayınca psıkolojmiz daha iyi olur hem :)nerdesin istanbulda ben avcilar cikmaya calisiyorum canim Allahdn onumuz yaz
insallahhh canimmmAnadolu yakasındanım ataşehirde. havalar guzelleşmeye başlayınca psıkolojmiz daha iyi olur hem :)