Hamilelik başında kanama

9 haftalık hamileyim .daha önce den 3 kaybım var.şimdi de kese etrafında kanama alanı diyorlar.adana da gitmediğim dr kalmadı.benzer durum yaşayan var mı?

En azindan progestan

kullanmiyomusun?¿?ki 3 kayp varsa

genetik pihti testleri yapilir???

Yapilmasa bile onlem olarak kan sulandrici igne ve asprin baslanir
bunlar size yapildimi??

Gebeligin 5.haftasinda oldu ilk kanamam igne ve progestan tedavisiyle ve wc disinda kalkmayarak atlattim.9.haftamda tekrar kanamam oldu acik renk kirmizi seklinde 3 geve hastanede yattim ama gunluk 5 6 ped doluyodu.cok ciddi bi dusuk tehliken var dedi drum kanama alani kesenin dibindeydi hemen birden bosalirsa bebegide beraberinde goturur demisti progestanin ignesini ve ilacini duzenli olarak kullaniyodum.daha onceden iki kaybimda vardi pihtilasmadan dolayiymis.bu gebeligimde igne kullaniodum kanamam baslayinca 2 hafta ara verdik.zamanla kanamanin rengi koyu kahverengiyr donmeye ve pihti seklinde olmaya basladi yaklasik 15.haftama kadar yatak istiharatiyle cok sukur atlattik o donemleri canim.bol bol istiharat et igne ve progestan tedavisi baslamadimi dr.

Maşallah
Çok ciddi kanama atlatmissiniz az kalmiş dogumada saglikla kucaginiza alin sağlıkli embriyoymuşki tutunabilmiş her şeye ragmen çok umut verici bi durum bence yasadgniz :)

Evet iste yiyecek ekmegi varsa Rabbim nasip ediyor. Bendede kanama oluyor ara ara ama nasipten öte köy yok. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Maşallah
Çok ciddi kanama atlatmissiniz az kalmiş dogumada saglikla kucaginiza alin sağlıkli embriyoymuşki tutunabilmiş her şeye ragmen çok umut verici bi durum bence yasadgniz :)

Aminn canim insallahh cok sukur Rabbime bugunlere geldik ama kucagimiza alana kadar stres bitmiyor suanda yatak istiharatindeyim erken dogum riskim var suyu az bebisin.insallah saglikla sihhatle vaktinde kavusturur Rabbim hepimizi.moral olsun diye paylastim kanama yasanlara.gercekten direkten donduk dedi drum.dua edip beklemekten baska elden bisey gelmiyor cunku.

Birde artik oyle bi noktaya gelmistim ki kanamanin rengi koyu kahveyse oh bee diye rahatliyodum cunku kannkirmizisi olmasi acik renk olmasi daha skinti demisti dr.um.icinizi ferah tutunn lutfen.bebeginizinn cok guclunoldugunu dusununnhep. Benim dr um anne karninda dusun tehlikesi atlatan bebekler dunyaya geldiginde cok firlama oluyolar bana geri iadeye geliyolar hocam olmamis bu diye demisti.kucuk bi afacan yetisiyor icinizde oyle dusunun gulumseyin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…