Hamilelik beklenti dusuncesi🥲

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Arkadaşlar merhaba 1 dusukten sinra tekrar hamile kalmak istiyorum 29 haziranda esimle korunmasız ilskiye girdik regl gunum 2 gün gecikti sag kasigimda bi agri var sürekli uyuyorum ve ani sıcak basmalari göğüs ucu belirginlesmesi var test yaptım az önce negatif çıktı sizce ne yapmam gerekiyor bi miktar uzuldum :(

Arkadaşlar merhaba 1 dusukten sinra tekrar hamile kalmak istiyorum 29 haziranda esimle korunmasız ilskiye girdik regl gunum 2 gün gecikti sag kasigimda bi agri var sürekli uyuyorum ve ani sıcak basmalari göğüs ucu belirginlesmesi var test yaptım az önce negatif çıktı sizce ne yapmam gerekiyor bi miktar uzuldum :KK43:

Öncelikle en kısa sürede inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Regliniz geçtiyse testte çıkması lazım, içinizde şüphe varsa kanda kesin çıkar. Bu tarz belirtiler psikolojik de olabiliyor.
Düşükten sonra ne kadar zaman geçti? Vücudunuz yeterince kendini toparladıysa stres yapmayın ve akışına bırakın

Öncelikle en kısa sürede inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Regliniz geçtiyse testte çıkması lazım, içinizde şüphe varsa kanda kesin çıkar. Bu tarz belirtiler psikolojik de olabiliyor.
Düşükten sonra ne kadar zaman geçti? Vücudunuz yeterince kendini toparladıysa stres yapmayın ve akışına bırakın
Çok teşekkür ederim test yaparken benim elim titredi içine 5 dk fln surdu damlatmam:) tabi ki psikolojikte olabiliyor bizim ilk denememiz oldu düşük yapalı 9 ay fln oldu

Çok teşekkür ederim test yaparken benim elim titredi içine 5 dk fln surdu damlatmam:) tabi ki psikolojikte olabiliyor bizim ilk denememiz oldu düşük yapalı 9 ay fln oldu

Epey zaman geçmiş, ilk denemede kendinize stres yaratmayın lütfen. Umarım en kısa sürede müjdeyi alırsınız 😊

Merhabalar bende 17 Haziran'da düşük yaptım 21 gün sonra adet olmaya başladım 4. Gündeyim ama 4 gündür çok çok az ve kahverengi lekelenme şeklinde oluyor düşükten sonra 10 gün kanamam oldu sonrasında hiç korunmadik acaba tekrar hamile kalmış olabilir miyim test yapmaya korkuyorum negatif çıkar üzülürüm diye ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Back
X