Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Beklerken Adet Oldum Galiba?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

japonarme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
27
19
3
33
Hepinize merhaba, biz eşimle birlikte çocuk sahibi olmak istiyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayının 17'sinde regl olmuştum. Sonrasında yumurtlama dönemimden 1 gün önce ve tam yumurtlama günümde korunmadan birlikte olduk. Ne heyecanlı geçti günlerimiz anlatamam. Belirtilerden birkaçı vardı aslında, ancak bugün akşamüstü biraz akıntım geldi kahverengi renkte. Ama kırmızı da görünüyor tam anlayamadım. :( Testim 3-4 gündür negatif çıkıyor. Sizce erken mi davrandım, yoksa biraz daha beklemeli miyim. Normal zamanda adetim çok sancılı geçerdi, şimdi akıntı var ama kendimi iyi hissediyorum. :/

Arkadaslar bugun ucuncu gunum ve adet oldum sanirim. Pihtili sekilde geciyor reglim. Uzak ihtimal ama yarin sabah ilk idrarimla da bir umut gebelik testi yapicam. :/

Arkadaslar bugun ucuncu gunum ve adet oldum sanirim. Pihtili sekilde geciyor reglim. Uzak ihtimal ama yarin sabah ilk idrarimla da bir umut gebelik testi yapicam. :/
Boşuna yapmayın bence regl olmuşsunuz siz yerleşme kanaması oldugunu düşünüyosanız benim bildigim pıhtılı olmaz yerleşme kanaması üç günde sürmez yani yaşamadım ama okuyup araştırdığım kadarıyla böyle🤷🏻‍♀️

Bazi konularda okumustum, gec dollenmeden dolayi adetten once negatif sonuc alanlar, adetten sonra pozitif sonuc da almis. Bu sekilde olabilir mi?

Umudunu kırmak istemiyorum ama bana da adet olmuşsun gibi geldi canım için rahat edicekse yap testini🐣

Yerleşme kanaması nasıl oluyor ki
Daha açık pembe ve çok kısa süren kanama oluyor bende 2 kez Kimyasal gebelik geçirmiştim ilk başlarda böyle leke leke kanamam olmuştu doktor yerleşme olabilir demişti ama ben aynı gün bebeğimi kaybetmiştim. Yani kırmızı ve yoğun kanamalar yerleşme kanamak değilde regl kanaması oluyor. Pek nadir mucizelerle karşılaşanlar var elbette

Daha açık pembe ve çok kısa süren kanama oluyor bende 2 kez Kimyasal gebelik geçirmiştim ilk başlarda böyle leke leke kanamam olmuştu doktor yerleşme olabilir demişti ama ben aynı gün bebeğimi kaybetmiştim. Yani kırmızı ve yoğun kanamalar yerleşme kanamak değilde regl kanaması oluyor. Pek nadir mucizelerle karşılaşanlar var elbette
Bende kahverengi olarak biliyordum yerleşme kanaamasini

Back
X