• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik bekleyenler

lenaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba, 29 yasindayim tam hatirlamasam da 23-24lerimde adetlerim azaldi adet günlerim yogunken (3-4gün) suan sadece 1-2 gün yogun. (toplam 5 gün sürüyor)
Ozmnlar doktorum normal demisti bu durum icin. Suan düsünüyorum da hamile kalamamam acaba bununla ilgili mi?

Merhaba, 29 yasindayim tam hatirlamasam da 23-24lerimde adetlerim azaldi adet günlerim yogunken (3-4gün) suan sadece 1-2 gün yogun. (toplam 5 gün sürüyor)
Ozmnlar doktorum normal demisti bu durum icin. Suan düsünüyorum da hamile kalamamam acaba bununla ilgili mi?
Sanmıyorum döngüleriniz 21 günden az yada 35 günden fazla oluyosa anormallik olabilir ama kanama yoğunluğuyla bi alakası olduğunu sanmam bence gayette normal zaten ilk bir iki gün insan yoğun yaşıyor sonra azalmaya başlıyor benimde öyle hemde regl olduğumdan beri ayrıca yaşınızda çok geç değil

onunla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde öyle çünkü 26 yaşındayım 5 gün sürüyor sadece ilk iki gün yoğun 20-21 lerde 7 gün okuyordum 3-4 gün yoğundu sonradan azaldı ben doktoruma sorduğuma bunun gayet normal olduğunu söylemişti değerlerine baktırdın mu hiç herhangi bir sorun var mı

Back
X