Canim benimde 3 nisandi yumurtlama, bende degerlendirdim batim 17 nisan heyecanla bekliyorum ve daha simdiden bendede belirtiler var gibi gelio. Bilemiyorum tabi belki olabilir ama bana kendimizi cok dinledigimizden gibi gelioYumurtlamam 31 martti ve o gun iliskiye girdik yaklasik 5 gun sonra migdem bulanmaya kendimi mutsuz hissetmeye basladim 6 gun sonra goguslerim hafif acidi damarlarim belirginlesti geri kayboldu ve suan cok skliyorum icim bi tuaf sizce hamilemiyim bu kadar erken belirti verirmi
Dedigin gibi olabilir elbette ama regl gormeden de baslayabiliyor bu belirtiler herkesde farkli biraz arastirdimda erakla vekliyorumCanim benimde 3 nisandi yumurtlama, bende degerlendirdim batim 17 nisan heyecanla bekliyorum ve daha simdiden bendede belirtiler var gibi gelio. Bilemiyorum tabi belki olabilir ama bana kendimizi cok dinledigimizden gibi gelio
Aynilari bendede oldu iste ama bugun daha iyiyim sadece cok daraliyorumCanim bence cok fazla belirti bekleme. Herkeste farkli oluyor tabi ama bende adet olucakmis gibi agrilar oldu adet gunumden once basladi kasiklarimda batmalar oldu hafif. Birde gogus buyumesi. Insallah hamilesindir:)
Hadi hayirlisi canim bende o kadar bariz değil , vardir umarim ikimizdedeAh canim bilemiyorum beklide dedigin gibi ama bendeki degisimler bariz ortada yani hic boyle hissetmedim cok tuafim icim daraliyor rengim kacti huzursuzum hayirlisi olsun ins
Cok fazla dusunme derim. Bende cok kafama takiyordum hic beklemedigim bir anda geldi. Adetin yaklasmis kan testi yaptirabilirsin bence. Rahatlamis olursunAynilari bendede oldu iste ama bugun daha iyiyim sadece cok daraliyorum
Benim gun senden biraz fazla ondan olabilir ins canim ama kafama takilan bisey var gebelikte akintidan bahsediliyor benim hic olmadigi kadar kuruHadi hayirlisi canim bende o kadar bariz değil , vardir umarim ikimizdede
10 gunde cikramis doktorum oyle dedi 9 gundeyim ama adet gunumu bekleyecegim sanirim kesin cikmasi icinCok fazla dusunme derim. Bende cok kafama takiyordum hic beklemedigim bir anda geldi. Adetin yaklasmis kan testi yaptirabilirsin bence. Rahatlamis olursun
Canim bide bisey sorcam sana gebelikte akintidan bahsediliyor bu hemenmi basladi sende benim hic olmadigi kadar kuru10 gunde cikramis doktorum oyle dedi 9 gundeyim ama adet gunumu bekleyecegim sanirim kesin cikmasi icin
Benim gun senden biraz fazla ondan olabilir ins canim ama kafama takilan bisey var gebelikte akintidan bahsediliyor benim hic olmadigi kadar kuru
Hadi ins bekleyecegim haberiniDogru sen benden 3 gun ondesin. Aynen bende de akinti yok. Senle cok benzer ilerliyoruz, hadi hayirlisi umarim ikimizdede vardir
Aynen bendeHadi ins bekleyecegim haberini
Hayirli haberlerle gorusmek uzereAynen bende
bende 11 martta düşük yaptım bir hafta sonra kanamam bitti ve hiç bir korunma yöntemi kullanmadan eşimle birlikte olduk bu yaklaşık 1 hafta sürdü bugün de regl günüm ama olmadım ve hiç bir regl belirtim yok acaba hamilemiyim (ha bide düşükten ne kadar sonra hamilelik belirtileri kaybolur benimki belirtilerim kaybolmuştu ama geri başladı sence nedirki)5 gun var adetime ve yaklasik 3 gundur boyleyim peki sen hamilemiymissin.elde degil yaaa
Canim oncelikle cok gecmis olsun.rabbim bi daha yasatmasin ins.benim bildigim kurtajdan sonra en az bir ay beklemek gerek bende ufak bir operasyon gecirdim doktorum oyle soyledi ayrica yaklasik 10 gun iliskiye girmeyin dedi umarim hamiledindir ve bir sknti olmazbende 11 martta düşük yaptım bir hafta sonra kanamam bitti ve hiç bir korunma yöntemi kullanmadan eşimle birlikte olduk bu yaklaşık 1 hafta sürdü bugün de regl günüm ama olmadım ve hiç bir regl belirtim yok acaba hamilemiyim (ha bide düşükten ne kadar sonra hamilelik belirtileri kaybolur benimki belirtilerim kaybolmuştu ama geri başladı sence nedirki)
ya canım haklısın tabikide ama bekleyemedim çünki çok istiyorum bi bebişim olmasını doktor ilişki konusunda hiç bir şey söylemedi bende o yüzden böyle yaptımCanim oncelikle cok gecmis olsun.rabbim bi daha yasatmasin ins.benim bildigim kurtajdan sonra en az bir ay beklemek gerek bende ufak bir operasyon gecirdim doktorum oyle soyledi ayrica yaklasik 10 gun iliskiye girmeyin dedi umarim hamiledindir ve bir sknti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?