Hamilelik belirtileri adet gecikmesinden once baslar mi

Ncyy0636

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
38
17
18
35
Yumurtlamam 31 martti ve o gun iliskiye girdik yaklasik 5 gun sonra migdem bulanmaya kendimi mutsuz hissetmeye basladim 6 gun sonra goguslerim hafif acidi damarlarim belirginlesti geri kayboldu ve suan cok skliyorum icim bi tuaf sizce hamilemiyim bu kadar erken belirti verirmi

Canim benimde 3 nisandi yumurtlama, bende degerlendirdim batim 17 nisan heyecanla bekliyorum ve daha simdiden bendede belirtiler var gibi gelio. Bilemiyorum tabi belki olabilir ama bana kendimizi cok dinledigimizden gibi gelio

Ah canim bilemiyorum beklide dedigin gibi ama bendeki degisimler bariz ortada yani hic boyle hissetmedim cok tuafim icim daraliyor rengim kacti huzursuzum hayirlisi olsun ins

Canim benimde 3 nisandi yumurtlama, bende degerlendirdim batim 17 nisan heyecanla bekliyorum ve daha simdiden bendede belirtiler var gibi gelio. Bilemiyorum tabi belki olabilir ama bana kendimizi cok dinledigimizden gibi gelio
Dedigin gibi olabilir elbette ama regl gormeden de baslayabiliyor bu belirtiler herkesde farkli biraz arastirdimda erakla vekliyorum

Canim bence cok fazla belirti bekleme. Herkeste farkli oluyor tabi ama bende adet olucakmis gibi agrilar oldu adet gunumden once basladi kasiklarimda batmalar oldu hafif. Birde gogus buyumesi. Insallah hamilesindir:)

5 gun var adetime ve yaklasik 3 gundur boyleyim peki sen hamilemiymissin.elde degil yaaa

Canim bence cok fazla belirti bekleme. Herkeste farkli oluyor tabi ama bende adet olucakmis gibi agrilar oldu adet gunumden once basladi kasiklarimda batmalar oldu hafif. Birde gogus buyumesi. Insallah hamilesindir:)
Aynilari bendede oldu iste ama bugun daha iyiyim sadece cok daraliyorum

Ah canim bilemiyorum beklide dedigin gibi ama bendeki degisimler bariz ortada yani hic boyle hissetmedim cok tuafim icim daraliyor rengim kacti huzursuzum hayirlisi olsun ins
Hadi hayirlisi canim bende o kadar bariz değil , vardir umarim ikimizdede

Benim gun senden biraz fazla ondan olabilir ins canim ama kafama takilan bisey var gebelikte akintidan bahsediliyor benim hic olmadigi kadar kuru

Dogru sen benden 3 gun ondesin. Aynen bende de akinti yok. Senle cok benzer ilerliyoruz, hadi hayirlisi umarim ikimizdede vardir

ben adetim bittiği gün korunmadan ilişkiye girdim o gün hamile kaldığımı tek o gün korunmadığım için oradan biliyorum ve 1 hafa 10 gün sonra adet sancısı gibi sancım oldu halbu ki adetime 1 hafa 10 gün kadar süre vardı... sanırım bende sancı olarak belirdi

5 gun var adetime ve yaklasik 3 gundur boyleyim peki sen hamilemiymissin.elde degil yaaa
bende 11 martta düşük yaptım bir hafta sonra kanamam bitti ve hiç bir korunma yöntemi kullanmadan eşimle birlikte olduk bu yaklaşık 1 hafta sürdü bugün de regl günüm ama olmadım ve hiç bir regl belirtim yok acaba hamilemiyim (ha bide düşükten ne kadar sonra hamilelik belirtileri kaybolur benimki belirtilerim kaybolmuştu ama geri başladı sence nedirki)

Canim oncelikle cok gecmis olsun.rabbim bi daha yasatmasin ins.benim bildigim kurtajdan sonra en az bir ay beklemek gerek bende ufak bir operasyon gecirdim doktorum oyle soyledi ayrica yaklasik 10 gun iliskiye girmeyin dedi umarim hamiledindir ve bir sknti olmaz

ya canım haklısın tabikide ama bekleyemedim çünki çok istiyorum bi bebişim olmasını doktor ilişki konusunda hiç bir şey söylemedi bende o yüzden böyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…