hamilelik belirtileri buraya

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
33
kızlar iki ay belirtiler oldu hamile sandım ama olmadı ama bu ay yine beklemez ken gecen gun kendi kendimë diyorum ki gözlerim de ne çok parlıyor sonra gözlerim de tuhaflık olduğunu sezdim nette bakayım dedim hamilelik te göz bebeği büyümesi varmış belirti olarak ve diger Aylardan farklı olarak sol kasıgm da batma oluyo keskin şekilde birde adetimë 4 gün var bugün pembe leke geldi normal de 3-4 saate gerisi geliyo ama hala bu saat oldu bir şey yok ne diyorsunuz sizce hamilelik var mı

İnşallah vardır adet sancısı ve hamilelik sancısı birbirinden çok farklı ayırt edebiliyorsun ben öyle anlamıştım adetime yakin sancılar vardı ama adet sancısı olmadığı belliydi

İnşallah vardır adet sancısı ve hamilelik sancısı birbirinden çok farklı ayırt edebiliyorsun ben öyle anlamıştım adetime yakin sancılar vardı ama adet sancısı olmadığı belliydi
ya benim adet olmadan belim ağrır kasıklar da batma şeklinde ağrı olmazdı hiç normal zamanda oluyo çok az o da yumurtlama zamanında oluyormus doktor gitmiştim o demişti. . . biraz önce yataktan kalkarken sol kasıgma kramp girdi geri yattım sanki bıçak saplandı hayır 3 hafta önce doktordaydm kist falan olsa görünürdu

Ka

Kan testi yaptırdım hormonlarıma bakıldı öyle ortaya çıktı
ben daha 3 hafta önce gittim doktora öyle genel muayene için gördüğüm en sağlıklı hastamsın dedi folik asit vericem dedi kullan bende ona başlamıştım kullanıyordum şimdi de böyle olunca hamilelikten şüphe ettim

ben daha 3 hafta önce gittim doktora öyle genel muayene için gördüğüm en sağlıklı hastamsın dedi folik asit vericem dedi kullan bende ona başlamıştım kullanıyordum şimdi de böyle olunca hamilelikten şüphe ettim
adetin geçerse bir test yap o zaman

Bende 3 aydır çocuk istiyorum. 3 aydır ömrümce yaşamadigim şeyler yaşıyorum her ay hamileyım diyorum.
Ilk ay göğüs büyümesi
2.ay göğüs büyümesi, pembe kahve akıntı 3 gün boyunca, kasık ağrısı, baş dönmesi
Bu ay ise bunların yanına mide bulantısı ve sarı idrar geldi.
Beynimızin oyunu bu galiba. Ben ömrüm boyunca adetten 4 5 saat önce akıntı hariç hiç belirti yaşamamıştim.

Merhaba canlar ,
hepinizi su an kendi kardeşim gibi goruyorum cunku hepimizin derdi ayni Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin bize.
Benim derdimde sizinkiyle ayni.. adetim sekiz gundur gecikti. Dort gün gecikmeden sonra birtest yaptim. Negatif. Tamam dedim eyvallah stres yapma gelir bugun yarin ama yok yani benimkiler gelmiyor. Bana ama bir aglama krizleri bir ilgi manyakligi karindaagri başta hele uu ne agri ... ama bir testten negatif yiyince tabi insan ikinci testte cekimser davraniyir. Hele birde escagizim.. adam artik test yapmak fikrinden sogudu . Her ay ayni sey yapma kendinede banada diyor. Bende durumlar boyle yani. Benden bir onceki arakadas gibi acaba psikolojikmi hersey diyorum ama agri net yani

Göz bebeği büyümesini ilk kez duydum ama o zaten acayip büyüyebilen kuculebilen bişey.
Az ışıkta ya da heyecanlaninca çok buyur mesela.
Belirti olarak görmemek lazim

Back
X