Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.Kendimden biliyorum cunku. Hamile kalmadan once yasamistim.
Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.gününüz geçimişse test yapın bence, adet belirtilerine çok benzer olabiliyor :)
şu an 3 aylık hamileyim ve adet öncesi bütün belirtilerimi yaşadım, artık umudum kırılmıştı ve hamile kalamayacağıma emin olduğum için test yapmamıştım. adet günümde küçük bir lekelenme oldu, adet oldum dedim, üzüldüm bozuldum falan. gerisi gelmedi meğer hamileymişim
Com vücut ısısı bikachafta sonra yükseldi bendede oldu ama adeBir çok kişi de vücut ısısı yükselmiş bende üşüme olunca dedm heralde kesin hamile değilim
Nekadar var cnm adetineCanm benm de çok el ve ayaklarım üşüyo inan bana dün kumtelle yattık uyuduk
Inşallah olur cnmOkudukça bunlar bende de var diyorum resmen adete bi kaç gün var el ayak üşümesi de var. Ama psikolojik de olabiliyormuş ya o yuzden çok heveslenmeden takip ediyorum sizi. İnşallah nasip eder bize de
4 gün var canım bel ve kasık ağrısından duramıyorumCom vücut ısısı bikachafta sonra yükseldi bendede oldu ama ade
Nekadar var cnm adetine
Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
O erken test kitini yaptım canım ama heyecandan 7 gün önce yaptm negatif çıktı normalde 5 gün önce yaparsanız yüzde 96 falan diyo da işte sabırsızlık benimkisiMerhaba, erken test kiti ile deneyin. Kanda en daha erken görülebilir ancak erken test kiti alırsanız adetten3-5 gün önce bile yakalayabilirsiniz. Bu kişiden kişiye değişiyor çünkü beta hcg değerleri de değişken. Belli bir yüksekliğe ulaştığında test yakalayabiliyor. Adetiniz 3-4 gün geçtiğindeyse yüksek oranda idrar testinde çıkıyor.
O erken test kitini yaptım canım ama heyecandan 7 gün önce yaptm negatif çıktı normalde 5 gün önce yaparsanız yüzde 96 falan diyo da işte sabırsızlık benimkisi
Yaa inşallah pozitif görürüm canm Allahım en kısa zamanda en hayırlı zaman et hakkımda diyorum her zamanBenim gebeliği erken dönemde yakalamam gerektiği için dr um adetten 7 gün önce başla gün aşırı test yap, negatif diye bırkama demişti. üst üste negatif gördüğüm çok oldu... sabır ve kısmet. Allah hayırlı zamanda nasip etsin.
sonucunuz ne acaba gebemisiniz?Sendeki
MerhabaSende ki belirtiler bende de vardı bu ay (göğüs büyümesi hariç) bu gün adetime 5 gün var ve iç çamaşırıma kahverengi gibi sütlü kahve gibi soluk renkte bir leke oldu fakat silince peçeteye gelen bişey yok . Umarım yerleşme lekesi dedikleri implatasyon lekelenmeleridir ve umarım ikimiz de hamileyizdir
Bende baktım şimdi hamileymiş.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua etsin Rabbım olmayanlarada nasip etsinsonucunuz ne acaba gebemisiniz?
Anlamak zor aslında tatlım bende olan şey her zamankinden çok çok şiddetli göğüs ağrısı idiKızlar merhabalar ben bayadır bebek için uğraşıyorum ama nasip olmadı.Bu ay farklı olarak; adetime şuanda 12 gün olmasına rağmen aşırı kasık ağrısı, göğüste büyüme ve sivilcelenmem oldu.Aynı adet dönemi belirtileri gibi ama bazı yerlerde hamilelik belirtileriyle adet belirtilerinin çok benzer olduğu yazıyordu.Sizin belirtileriniz nelerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?