Hamilelik belirtileri neler?

Niyanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
6
0
38
Merhaba Kızlar, 8 aylık evliyim. 4 aydır korunmuyoruz. Bebek istiyoruz. Hep olumsuz sonuçlandı. Ben doktora gittim Troid, şeker bta vitamin e baktırdım herşey normalgözüküyor dedi doktor. Neden olabilir sizce?10 Nisan da adet olmuştum. Bugün adet olmam gerekiyor, olmadım. Sol kasığımda batmalar oluyor ara ara.. Yine adte olucam sanırım

Merhaba Kızlar, 8 aylık evliyim. 4 aydır korunmuyoruz. Bebek istiyoruz. Hep olumsuz sonuçlandı. Ben doktora gittim Troid, şeker bta vitamin e baktırdım herşey normalgözüküyor dedi doktor. Neden olabilir sizce?10 Nisan da adet olmuştum. Bugün adet olmam gerekiyor, olmadım. Sol kasığımda batmalar oluyor ara ara.. Yine adte olucam sanırım
Canim eşinin de gitmesi lazim belki esinde bi sorun vardir.Benimde iki yil olmamisti esimin sperm sayisi düşükmüş igne kullandi kendiliginden oldu

Eşin de Kontrol olmalı..
tüplerine de bakılmalı. .
Henüz erken olur inşallah. .

inşallah kızlar :KK43: Symer test sonucunu alacağım 26 Mayıs'ta. Eşimle birlikte gideceğiz, inşallah bir sorun çıkmaz :KK43:

Ben ve esimde 5 ay denedik sonra kontrole gittim doktor enfeksiyon dışında sıkıntı yok dedi sonra 2 ay ara verdik ama sık sık enfeksiyon oluyordu o da Bebis sahibi olmamızı engelliyormus. Sonra her gün kanamalarım başladı doktor polip var dedi bende doğal nasıl çözüm bulurum diye araştırırken soğan kurunu keşfettim. Adetim den 10 gün önce başladım 7.gun adet oldum çok yoğun kanamam oldu 8 gün sürdü ertesi ay yapmadım sonra adetim gecikince test yaptım hamileymisim çok şükür. Soğan suyu mucizesi. Bebek sahibi olmak isteyenler Mutlaka deneyin bende ise yaradı.

Hamilelik belirtilerine gelince bende bebek sahibi olmak isteyen herkes gibi her ay kendimi bu konuların altında buluyordum negatif görmekten artık gina gelmişti. Psikolojik olarak herhalde bütün belirtileri her ay yasiyordum. Ama hamile olunca yaşadığım tek belirti göğüslerde şişlik ve aşırı Hassas olması onun haricinde hiçbir belirti yok hamile olmadığım zamanlarda bile daha çok belirti vardı 6. Haftadayim daha yeni bulantı hissi başladı. Unutmadan birde çok hassastim adet dönemi agresif oluyor insan ama Hamileligimi çok uyduruk birşeye hüngür hüngür aglayinca eşim sen kesin hamilesin dedi yoksa hayatta bu kadar saçma birşeye aglaMazsin gerçekten test yaptım pozitif çıktı. Bende belirtiler böyleydi

merhaba Kızlar, 4 Temmuz'da adet olmam gerekiyordu, olmadım.
Kasık ağrısı, ara ara mide bulantıları,1 damla kahverengi akıntı geldi.
Test yaptım, negatif çıktı. Hassas testlerden yaptım o da ne gatif çıktı.
Kist mi var acaba? offffffffffffffffffffffffffffffff

X