Hamilelik belirtileri ve doğum kontrol hapı

Mestan95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
75
4
36
30
Hamilelik belirtileri nelerdir ilk hafta neler olur eşimle tersten yaptık ama içime boşalma falan olmadı hep sırtıma boşaldı ben yine de yazz doğum kontrol hapını kullandım adetim başlamadan yutmaya başladım ama yarıda kestim adet olamıyorum diye gebelik testide yaptım sonuç negatif çıktı dünden beri doğum kontrol hapını kullanmıyorum ne zaman adet görürürüm bide hamile olsam bulantı falan olurdu kaç haftadır öyle bir belirtide yaşamıyorum yardımcı olur musunuz hapı bıraktıktan kaç gün sonra adet olurum

Tatlım adetin başlamadan içersen tabiki de adet olamazsın. Hamile değilsindir ama doktora git düzenini kendin bozmuşsun

Tatlım adetin başlamadan içersen tabiki de adet olamazsın. Hamile değilsindir ama doktora git düzenini kendin bozmuşsun
Öyle mi diyorsunuz hamile olma gibi bir ihtimalim yoktur dimi zarım bile olduğu gibi duruyor oraya dokunmadı bile doğum kontrol hapından olmuştur dimi

Esim diyosun
Zarim bile duruyo diyosun
Arkadan iliskiye giriyosun
Bide hamilemiyim diyosun bu nasil bi mantiktr bu sekilde hamile kalamazsn korkma ama bnm vazifem uyarmak herkesin kendi dusuncesi ve akli vardr ama yinede birdaha ters iliski yasama lutfn

İlk gecemdi önden korktuğum için

Yasini bilmiyrm ama bn de 15 aylik evliyim seni yargilamak icin degildi cnm yanlis anlama sadece bilmeni istedm ilk gecende olsa yapma bidaha bnce olurmu Allah mutlu messut etsn

Sen önden korkacağına arkadan korksaydın keşke.
İnsanları yargilamayi hiç sevmem ama göz göre göre enayi yerine koyulmayıda sevmiyorum.

KORKMA ARKADAN ILISKIYLE GEBE KALINMAZ ! içtiğin ilacı biraktiktan 3-6 gün Arası regl olursun.

Böyle şeyleri sorgulamak kimseyi ilgilendirmez canım sadece sağlık açısından ileriki yaşlarda sorun yaşarsın uyarmak istedim.

Yasini bilmiyrm ama bn de 15 aylik evliyim seni yargilamak icin degildi cnm yanlis anlama sadece bilmeni istedm ilk gecende olsa yapma bidaha bnce olurmu Allah mutlu messut etsn

Inanma canım ya böyle bir saçmalık yok. Belli.ki biz yargilamayalim diye yazdı ama yine de beceremedi.
Hem evli olacam hem önden korkum tersten yapacam hem hamile olurum korkusuyla adet bile değilken doğum kontrol hapı kullanıp dengemi bozacammm yok devenin bale papucu....

Saglik acisindan arkadan iliski dogru degil. İlerde buyuk tuvaletini kacirma yada gaz kacifma sorunlari yasarsin . Herkesin icinde gaz ve buyuk tuvaletini yaptigini dusun. Evli olup olmaman beni ilgilendirmiyor zaten

Böyle şeyleri sorgulamak kimseyi ilgilendirmez canım sadece sağlık açısından ileriki yaşlarda sorun yaşarsın uyarmak istedim.

Ben yargilamiyorum canım hatta burda sevgilisiyle birliktelik yaşayan kızların topiklerine yazıp korkularini elimden geldiğince gidermeye çalıştım ama hikaye uydurmasyon olunca haliyle gülünesi geldi. Yoksa banane kim kiminle ne yaşamış çok afedersin ben kabiz olunca bile o acıya dayanamayip kendimi parcaliyorum nerdeyse kizlik zarı ağrısı onun yanında sineeek ısırığı kadar bile kalmiyo

Yok canım ben senin mesajını görmedim bile :) yani ilgilendirmez derken benim üstüme vazife değil eleştirmiyorum sadece uyarıyorum demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…