Çok teşekkür ederim doktorum daha o konuda bilgilendirmedi beni nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum tabi az çok biliyorum ama ilk hamilelik ilk 3 ay önemli sanırımHamilesin cnm ben 11le öğrendim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tutunmaya çalışıyor dikkat et kendine
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin yavrunuzu.Merhaba arkadaşlar belki faydalı olur diye yazmak istedim çünkü bende aylardır bu forumları gezip okuyorum bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı geçen ay ovülasyon testi aldım ve onu kullanarak ilişkiye girdim ve bu ay bingo hamileyimhamilelik belirtilerime gelince idrar da yanma sürekli idrar ihtiyacı acayip bir kaşık ağrısı sol oturamıyordum ve ishal oldum bende enfeksiyon olduğumu düşünerek aile hekimime tek kullanımlık toz yazdım elim arabanın kapısının arasında kalmıştı ortopedi benden film istedi ama hamile olabilirim belki dedi ve test yaptı beta hcg 20 çıktı bir haftalık sanırım 3 gün sonra yine test yapacağım inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Evet ya bende bunu merak ediyorum biraz bize de bahsetsenizMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin yavrunuzu.
Hangi ovulasyon testini aldınız ve hangi günleri değerlendirdiniz acaba ?
2 günde bir artış baktırmanız gerekiyor ki sağlıklı gebelik olup olmadığını görün. Hamliliğin her ayı önemli ve değerli bence ilk 3 ay diye birşey yok :)Çok teşekkür ederim doktorum daha o konuda bilgilendirmedi beni nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum tabi az çok biliyorum ama ilk hamilelik ilk 3 ay önemli sanırım
Yaniii değil mi en önemli detayı yazmamış biz meraklılar da tabi hemen merak ettiEvet ya bende bunu merak ediyorum biraz bize de bahsetseniz
Aynen canim bizimde sansimiz artar belki öğrenirsekYaniii değil mi en önemli detayı yazmamış biz meraklılar da tabi hemen merak etti
Geçen ay ovulasyon testi kullandım sanırım innovita kullandım bana şanslı gelmedi.Aynen canim bizimde sansimiz artar belki öğrenirsek
Ben bir ebenin gunlugunden 2 kez aldim 2. Bozuk cikti hepsi o yuzden innovita kullaniyorum dun yumurtlama gordum bugun catlama degerlendiriyoruz bakalim hayirlisiGeçen ay ovulasyon testi kullandım sanırım innovita kullandım bana şanslı gelmedi.daha önce birgeneningünlüğünden almıştım o 2 yıl önce güzel haber almamı sağladı. Şimdi yine aynı marka test sipariş verdim. :)
Bu aralık ayında insallah güzel haberler alırız :) 2025 e girmeden hediye gelir :) şans eseri oğluma hamile kalmıştım ben. 2 ay düşük yaşadım elimde 1 adet ovulasyon testi kalmıştı onu yapayım de bitsin demiştim ki bir yaptım pik yapmış. Hemen o günü ve 2 günü değerlendirip beklemeye geçmiştim o ay da güzel haber almıştımBen bir ebenin gunlugunden 2 kez aldim 2. Bozuk cikti hepsi o yuzden innovita kullaniyorum dun yumurtlama gordum bugun catlama degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi
Üzüldüm gecmis olsun yaBu aralık ayında insallah güzel haberler alırız :) 2025 e girmeden hediye gelir :) şans eseri oğluma hamile kalmıştım ben. 2 ay düşük yaşadım elimde 1 adet ovulasyon testi kalmıştı onu yapayım de bitsin demiştim ki bir yaptım pik yapmış. Hemen o günü ve 2 günü değerlendirip beklemeye geçmiştim o ay da güzel haber almıştım
İnsallah canım eğer güzel haber alırsan mutlaka yaz birlikte sevinelim ben şimdi seni izle dedimÜzüldüm gecmis olsun yainsallah cok umutluyum bu aydan hsg cekildi insallah gelir hediyelerimiz bize
İzle ne demek kiz ben bilmiyorumİnsallah canım eğer güzel haber alırsan mutlaka yaz birlikte sevinelim ben şimdi seni izle dedim
Takip ediliyor o şekilde rahatça bulabiliriz birbirimizi. Benim 1. Gün bugün reglimin bittiği gibi başlayacağım geldiğince testlere umarım aralık ayı güzel haberler aldığımız bir ay olacak.İzle ne demek kiz ben bilmiyorumay benim daha cok var yeni yumurtladim ama sende haber ver guzel guzel haberler alip birlikte sevinelim insallaaaahhhhh
Bu ay kendime söz verdim asla gebelik testi yapmayacam inşallahİnsallah ya ben gebelik testlerimi falan aldim trendyol dan yolda geliyo ama kasmiyorum artik negatif gore gore heyecanimda gitti sadece deniyorum iste
Bu ay bize şans getirsin ve yeni yila guzel haberlerle girelim insallah isteyen butun kadinlaraBu ay kendime söz verdim asla gebelik testi yapmayacam inşallahovu testlerinin içinde 2 tane gebelik geliyor onları reglime 1-2 gün kala deneyeceğim
Bende bu ay ayni gunler yumurtlama gordum ve degerlendirdim rabbim nasip eder insallah ya ayyy cok tebrik ederim saglikla ilerlesinKızlar merhaba şuan evde değilim gider gitmez markayı size yazıp atacağım sürekli kan vermek beni strese sokuyor 1 hafta sonra gidip vereceğim 1000 leri görünce tamam diyeceğiz dedi bir sonraki 300 çıktı şuan iyi gidiyor adetimin 10 11 ve 12.ci günlerinde ilişki yaşadık 10 uncu gününde pik vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?