Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri yaşayanlar buraya👶😍👪

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bahar020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
14
4
36
28
Kızlar en son 1 şubatta adet oldum dünden beri kasiklarimda batma var beyaz kremsi akıntım oluyor acaba hamilemiyim

İğne batmalarından başka Belirtim yok 3 gün sonra belli olcak var mı yok mu önceki zamanlar da burda yazılan belirtilerin çoğunu yaşadım ama hep regl oldum. Bu ay illa olsun kafasından cıktım son denemem. Tutmazsa bebek işine ara verip yaza kadar spora devam edeceğim. Ya bebek varsa korkuma tempolu egzersizler yapamıyorum. Bence psikolojinin rahatlatılması gerekiyor. Bende öyle yapacağım

Benim belim çatlıyor resmen çok ağrıyor hasta olmaya altı gün kaldı az önce doktordan geldik az daha bekleyelim dedi serum taktı

Ayy aynen ben bir yıldır evliyim heray tamam bu sefer belirtiler gebelik belirtisi sonra tak regl oluyorum bende pazartesi günü test yapacam inşallah ikimizdede vardır bebiş

Kızlar bnmde bat bugündü hala hasta olmadım ama testlerim hep negatif çıktı. 4 gündür aşırı kasık ağrısı çektim. Bugün belirtilerim azaldı hala beklemedeyim

Kızlar bnmde bat bugündü hala hasta olmadım ama testlerim hep negatif çıktı. 4 gündür aşırı kasık ağrısı çektim. Bugün belirtilerim azaldı hala beklemedeyim
Bekle bence daha erken bende birkaç gün önce yaptım negatifti belki geç döllenme olmuştur

Canım ne alemdesin belirtilerin devam ediyor mu

Benimde bugün belirtim sıfır hepsi geçti daha reglim de gelmedi sen ne yaptin test falan yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…