Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ggulbeseker

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
168
53
48
hanımlar iyi geceler 3 gündür şiddetli baş ağrısı ve kasigima arada bir vuran sancim,belli belirsiz mide bulantısı ,fazla hassasiyet var gebelik var mı diye şüphelendim test yaptım ama negatif çıktı ilaç içmeye de çekiniyorum siz ne tavsiye edersiniz

Eğer gebelik düşünüyorsan ilaç alma baş ağrısı içinde dinlenmen gerekli tecrübeli değilim ama inşallah hamilesindir

Bende de metalik bir tat var. Aranızda bunu yaşayan var mı

Canım ilaç kullanma sen gene de . Psikolojik de olabiliyor İnşaAllah öyle değildir . Bende de bir hafta olacak kasık ağrıları bacağa vuran ara ara bel ve sırt ağrısı sık tuvalete çıkma bir ıslak akıntı var . Bilmiyorum ‍ psikolojik mi ? Kendimizi çok dinliyoruz gebelik çok isteyince .

Aynen öyle. Her ay heralde oldu diyip kirmizilari görmek de bıktırıyor. Bu belirtiler herhangi birsey de olabilir. Sen ilac icme ya kan ver baktir ya da bat bekle evde idrar testi yap.

of arakdaslar bende de var ya siddetli bas agrisi vede basim dönüyo yataga yatinca kalkinca bugün az kalsin yere düscektim Sabah ise gitmek icin uynadigimda. mide bulantisi arada oluyo. test yapmadim ama ben dogumkontrol hapini yeni biraktim. adet olmadan yumurtlama filan olurmu bilemiyorum. cok taktim kafaya bunu ya insallah rabbim tüm isteyenlere hayirli zamaninda verir bir hayirli saglikli evlat.

Bak bas dönmesi bulanti illa gebelik değil. Hele negatifse git normal degerler icin kan ver. Benim b12 düşmüştü böyle oldu doktor hap verdi yükseldi. Kendine dikkat et sekerim

amin canım inşallah

gerçekten öyle biz kadınlar öyle birşey yoksa bile psikolojik olarak o durumun için kendimizi çok çabuk koyuyoruz ki şekil ben gibi sanırım bugün adet oldum akintim ile birlikte hafif bir kan grldi

bende cift cizgi var ama belirti yok gecikmem olmasa testide yapmazdım :)
herkesin bünyesi aynı değil verdiği tepkilerde aynı değil
baş ağrısı icin bol bol su iç kafeinden uzak dur ilaç kullanma ne olur ne olmaz hamileysen dokunmasın bebegine :)

Hyr cnm gecikmem yok ama geçen ay kimyasal yaşadm ve dengem bozuldu bu ay regl günümü kestiremiyorum
bende düşürdüm henüz olmadım ama akintim ile birlikte hafif kanama oldu olacaksam da bir an önce olup yumurtlama dönemine girmek istiyorum

hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini

hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini
henüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.
Rabbim herkese istedigi zaman hayırlısıyla nasip etsin

henüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.
Rabbim herkese istedigi zaman hayırlısıyla nasip etsin
evde test yaptığında çift çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım kabullenmek biraz zaman alabilir inşallah test yalan soylemiyordur

evde test yaptığında çift çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım kabullenmek biraz zaman alabilir inşallah test yalan soylemiyordur
İnşallah diyeyim :)
Kan verdim yarın sonuc çıkacak şoktayım hala kabullenemedim malesef
rabbim isteyen herkese istedigi vakitte nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…