- 1 Şubat 2018
- 168
- 53
- 48
- Konu Sahibi Ggulbeseker
-
inşallah öyledirEğer gebelik düşünüyorsan ilaç alma baş ağrısı içinde dinlenmen gerekli tecrübeli değilim ama inşallah hamilesindir
sen test yaptın mı yada gecikmen var miBende de metalik bir tat var. Aranızda bunu yaşayan var mı
Hyr cnm gecikmem yok ama geçen ay kimyasal yaşadm ve dengem bozuldu bu ay regl günümü kestiremiyorumsen test yaptın mı yada gecikmen var mi
Bak bas dönmesi bulanti illa gebelik değil. Hele negatifse git normal degerler icin kan ver. Benim b12 düşmüştü böyle oldu doktor hap verdi yükseldi. Kendine dikkat et sekerimof arakdaslar bende de var ya siddetli bas agrisi vede basim dönüyo yataga yatinca kalkinca bugün az kalsin yere düscektim Sabah ise gitmek icin uynadigimda. mide bulantisi arada oluyo. test yapmadim ama ben dogumkontrol hapini yeni biraktim. adet olmadan yumurtlama filan olurmu bilemiyorum.cok taktim kafaya bunu ya insallah rabbim tüm isteyenlere hayirli zamaninda verir bir hayirli saglikli evlat.
amin canım inşallahof arakdaslar bende de var ya siddetli bas agrisi vede basim dönüyo yataga yatinca kalkinca bugün az kalsin yere düscektim Sabah ise gitmek icin uynadigimda. mide bulantisi arada oluyo. test yapmadim ama ben dogumkontrol hapini yeni biraktim. adet olmadan yumurtlama filan olurmu bilemiyorum.cok taktim kafaya bunu ya insallah rabbim tüm isteyenlere hayirli zamaninda verir bir hayirli saglikli evlat.
amin amin aminnnnnnİnş kızlar bi an önce çift çizgileri görürüzz
gerçekten öyle biz kadınlar öyle birşey yoksa bile psikolojik olarak o durumun için kendimizi çok çabuk koyuyoruz ki şekil ben gibi sanırım bugün adet oldum akintim ile birlikte hafif bir kan grldiCanım ilaç kullanma sen gene de . Psikolojik de olabiliyor İnşaAllah öyle değildir . Bende de bir hafta olacak kasık ağrıları bacağa vuran ara ara bel ve sırt ağrısı sık tuvalete çıkma bir ıslak akıntı var . Bilmiyorum psikolojik mi ? Kendimizi çok dinliyoruz gebelik çok isteyince .
bende düşürdüm henüz olmadım ama akintim ile birlikte hafif kanama oldu olacaksam da bir an önce olup yumurtlama dönemine girmek istiyorumHyr cnm gecikmem yok ama geçen ay kimyasal yaşadm ve dengem bozuldu bu ay regl günümü kestiremiyorum
hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeginibende cift cizgi var ama belirti yok gecikmem olmasa testide yapmazdım :)
herkesin bünyesi aynı değil verdiği tepkilerde aynı değil
baş ağrısı icin bol bol su iç kafeinden uzak dur ilaç kullanma ne olur ne olmaz hamileysen dokunmasın bebegine :)
henüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini
evde test yaptığında çift çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım kabullenmek biraz zaman alabilir inşallah test yalan soylemiyordurhenüz doktora gitmedim bugun kan verdim ben hala hamile oldugumu kabullenemedim belki değilimdir diye düşünüyorum.
Rabbim herkese istedigi zaman hayırlısıyla nasip etsin
İnşallah diyeyim :)evde test yaptığında çift çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım kabullenmek biraz zaman alabilir inşallah test yalan soylemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?