- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
Kan hamilelik belirtisi olabilir canım . Hamilelikte de adet belirtileri oluyor . Benimde adet belirtilerim var ama daha 1 hafta var adetime erken başladı belirtiler bende anlamadimmerhaba hanımlar, adetime 4-5 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrı oluyor 2 3 dk sonra geçiyor arada böyle ağrılar oluyor hemen geciyo, birde aşırı üşüyorum hiç ısınamıyorum 3 gün öncede pecetede 1 damla kan görmüştüm ertesi günde beyaz bi akıntı gelmişti sizce bunlar hamilelik belirtisimi siz neler yaşadınız tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz
sizin biyerde yazilarinizi görmüştüm zaten hamile degilmiydinizKan hamilelik belirtisi olabilir canım . Hamilelikte de adet belirtileri oluyor . Benimde adet belirtilerim var ama daha 1 hafta var adetime erken başladı belirtiler bende anlamadim
yaa sizin belirtilerinizdemi aynıydı bu yorumunuz bile beni çok sevindirdiEvet hamilelik belirtisi)) bir hafta bekleyip test yap,benim de böyle başlamıştı çünkü
Üşüme haric digerleri bende de olmustu adet agrim hic geçmiyordu surekli hafif bi agri vardi karnimda ve pecetede minicik bi kan görmüştüm adetime 4 gun kala test yaptim silik cizgi çıkmıştı istersen adet gününü bekle olmazsan test yaparsin rabbim gönlüne göre versinmerhaba hanımlar, adetime 4-5 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrı oluyor 2 3 dk sonra geçiyor arada böyle ağrılar oluyor hemen geciyo, birde aşırı üşüyorum hiç ısınamıyorum 3 gün öncede pecetede 1 damla kan görmüştüm ertesi günde beyaz bi akıntı gelmişti sizce bunlar hamilelik belirtisimi siz neler yaşadınız tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz
Yok ama kizim var tecrübeliyim hamile kalmayı ıstiyorum.sizin biyerde yazilarinizi görmüştüm zaten hamile degilmiydiniz
allah bağışlasın inşallah tekrar kalırsınızYok ama kizim var tecrübeliyim hamile kalmayı ıstiyorum.
Evet aynıydı adetten bir hafta önce göğüste ağrı dolgunluk vardı bide uçları kaşınıyordu,sonra beyaz akıntı başladı, üşüme titreme de çok oluyordu, ha bide şişkinlik ve gaz vardı,sonra tam adet olacağım gün yerleşme kanaması yaşadım kanama bittiğinde de hamile olduğumu öğrendim:))yaa sizin belirtilerinizdemi aynıydı bu yorumunuz bile beni çok sevindirdio kadar çok istiyorumki 2 yıldır
Inşallah canım . Bekliyorum 6 gün var adeteallah bağışlasın inşallah tekrar kalırsınız
inşallah, bana dua edin lütfen hamilelerin duasi kabul olurmuş ☺Evet aynıydı adetten bir hafta önce göğüste ağrı dolgunluk vardı bide uçları kaşınıyordu,sonra beyaz akıntı başladı, üşüme titreme de çok oluyordu, ha bide şişkinlik ve gaz vardı,sonra tam adet olacağım gün yerleşme kanaması yaşadım kanama bittiğinde de hamile olduğumu öğrendim:))
İnşallah sizde hamilesinizdir
mecbur adet günümü beklicem çünkü her ay test yapıp negatif görünce pes ettimÜşüme haric digerleri bende de olmustu adet agrim hic geçmiyordu surekli hafif bi agri vardi karnimda ve pecetede minicik bi kan görmüştüm adetime 4 gun kala test yaptim silik cizgi çıkmıştı istersen adet gününü bekle olmazsan test yaparsin rabbim gönlüne göre versin
Tabiki her zamaninşallah, bana dua edin lütfen hamilelerin duasi kabul olurmuş ☺
En guzeli o zaten canim ben bekleyememistimmecbur adet günümü beklicem çünkü her ay test yapıp negatif görünce pes ettim
teşekkürlerTabiki her zaman
ne güzel sevinçten havalara ucmussunuzdur ☺bide ben pozitifi görseydimEn guzeli o zaten canim ben bekleyememistim
Insallah hayırlı saglikli evlat versin Rabbimne güzel sevinçten havalara ucmussunuzdur ☺bide ben pozitifi görseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?