Merhaba büyük ihtimale hamilesiniz cunku tüm anlatiklariniz hamilelik belirtileriiyi günler kadınlar kulübü size .birşey sormak istiyorum. .ben 11 ay önce doğum yaptım ve 9 ay faln adet olmadm doğumdan sonra iki ay adet gördüm ama leke leke ama oluyordum 16 ve 17 . günlerde .şuan 5 ve 6 gün geçti . belirtilerim bel ağrısı çok fena özellikle eğilip kalkınca birde sol bacak ağrısı çok fena çekiliyor Gibi bir de yoğun bir akıntım var hafif sarımsı ve şeffaf . karın Ve kasık ağrılari var böyle yaşayan varmı. Pazartesi kan vermeye giricem
Bugün gittim kan. Verdm Çarşamba Sonuç cikicak ama doktora söylediğimde belki çıkmaz dedi.Merhaba büyük ihtimale hamilesiniz cunku tüm anlatiklariniz hamilelik belirtileri
A nedenki inşallah hamilesinizdir ya ben de gebe kalmaya çalışıyorum rabim tüm isteyenlere nasip eder inşallahBugün gittim kan. Verdm Çarşamba Sonuç cikicak ama doktora söylediğimde belki çıkmaz dedi.
Doğumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş öyle dedi. Sizede hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah RabbimA nedenki inşallah hamilesinizdir ya ben de gebe kalmaya çalışıyorum rabim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
Ne oldu sonucunuz hayırlısıylaDoğumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş öyle dedi. Sizede hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. tedavi faln mı görüyorsunuz .
Beta 1.20 çıktı.gebelik yokmuşNe oldu sonucunuz hayırlısıyla
Cok tsk ederim ya sizin adınıza çok üzüldüm inşallah hamile kalırsınız en kısa zamanda evet 3 yıldır tedavi oluyorum ama bi turlu bana nasip olmuyorDoğumdan sonra adet düzensizliği oluyormuş öyle dedi. Sizede hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. tedavi faln mı görüyorsunuz .
Rica ederim ben iki gündür çok kötü adet oldum bir yıl sonunda. Rabbim size şifa versin. Herşeyin bir zamanı var cnm sabır.Cok tsk ederim ya sizin adınıza çok üzüldüm inşallah hamile kalırsınız en kısa zamanda evet 3 yıldır tedavi oluyorum ama bi turlu bana nasip olmuyor
Kızlar 3 aylık evliyim ve bu 3 ay içinde 4 defa adet gördüm ve âdetlerim hep düzensiz şekilde oldu 3 gün öncesinden yada 3 gün öncesinden adet oldum ama 1 hafta sürüyor normalde şimdi en son olduğumda sadece 3 gün sürdü sizce hamile olma olasılığı var mıBöyle durum yaşayan yokmu?
Eğer düzensinzlik varsa bir doktora gidin. En iyi sonucu doktor verirKızlar 3 aylık evliyim ve bu 3 ay içinde 4 defa adet gördüm ve âdetlerim hep düzensiz şekilde oldu 3 gün öncesinden yada 3 gün öncesinden adet oldum ama 1 hafta sürüyor normalde şimdi en son olduğumda sadece 3 gün sürdü sizce hamile olma olasılığı var mı
Tsk ederim inşallah sabrediyorum ama olmuyo bu ayda yok galibaRica ederim ben iki gündür çok kötü adet oldum bir yıl sonunda. Rabbim size şifa versin. Herşeyin bir zamanı var cnm sabır.
Nasip Allah dan umut kesilmez.Tsk ederim inşallah sabrediyorum ama olmuyo bu ayda yok galiba
Evet oyleNasip Allah dan umut kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?