Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

siriniko2511

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
32
9
1
32
Merhaba herkese. Öncelikle bir önceki adet dönemim 17 ocak idi. Adetimden sonra yumurtlama dönemini takip ederek özelikle yüksek hamilelik şansı olan günlerde korunmasız ilişki oldu. İlişkiden 3-4 gün sonra belde şiddetli ağrı yaşadım. Adet olmam gereken tarih 15 şubat. Adetten 1 hafta önce baş dönmem çok olunca idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Son 1 haftadır yoğun gaz sancım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Hala başım dönüyor arada midem bulanıyor ama hiçbir adet belirtim yok. İlişkiden sonra ufak bir lekelenmem olmuştu ama önemsememiştim. Adet günüm pek şaşmaz genelde düzenli olurum ama henüz adet olmadım. İdrar testi yapmak için kaç gün bekleliyim?

Merhaba ovü testi kullanıyor musunuz bu ay farklı herhangi birşey yaptınız mı hayırlı olsun :
Kullanmadım ne olduğunu yeni öğrendim hatta. sadece 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım bir de covide karşı korunmak için c vitamini alıyordum. Ama sanırım en önemli etken bebek sahibi olmak için psikolojiyi yormamak. Çünkü ben hemen olacağına hiç inanmıyodum daha çok eğlenceme baktım diyelim😊

Merhaba herkese. Öncelikle bir önceki adet dönemim 17 ocak idi. Adetimden sonra yumurtlama dönemini takip ederek özelikle yüksek hamilelik şansı olan günlerde korunmasız ilişki oldu. İlişkiden 3-4 gün sonra belde şiddetli ağrı yaşadım. Adet olmam gereken tarih 15 şubat. Adetten 1 hafta önce baş dönmem çok olunca idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Son 1 haftadır yoğun gaz sancım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Hala başım dönüyor arada midem bulanıyor ama hiçbir adet belirtim yok. İlişkiden sonra ufak bir lekelenmem olmuştu ama önemsememiştim. Adet günüm pek şaşmaz genelde düzenli olurum ama henüz adet olmadım. İdrar testi yapmak için kaç gün bekleliyim?

merhaba. Yumurtlama gününüzü siz mi tahmin edip hehesaplamaya çalıştınız yoksa ovulaayon testleriyle mi.ovulasyon testiyse doğru gündür belirtilerde varsa hamile olmanız yüksektir. Ancak kendiniz yumırtlamayı hesapladıysanız tahmini olarak ve hamile kalmayı bekliyosanız bazen psikolojik de olabiliyo. Bir hafta yada 10 gün adet gecikmesinde test yaptırabilirsiniz yada erken ultra gebelik testleri var onlarıda kullanabilirsiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur sonuç ama istiyorsanız hamilelik eğer ovuşasyon testi ile yumurtlama gününüzü bulun derim bu konuda danılman olduğum için bir tavsiye.. Umarım istediğiniz gibi çıkar...

Beta hcg 370 çıktı acil doktoru gebesiniz dedi😊
Gözünüz aydın kadınlığkn en güzel ve eşşiz dönemi zor ama mükemmel ve hele ki sonuç tarifsiz. Şimdiden hayırlı olsun çok sevindim her kadın anneliği tatmalı.

Kullanmadım ne olduğunu yeni öğrendim hatta. sadece 2 ay önce folik asit kullanmaya başlamıştım bir de covide karşı korunmak için c vitamini alıyordum. Ama sanırım en önemli etken bebek sahibi olmak için psikolojiyi yormamak. Çünkü ben hemen olacağına hiç inanmıyodum daha çok eğlenceme baktım diyelim😊
HAYRLSI Iolsun ben çok sevindim bişi sorabilir miyim kasıgınızda atma oldu mu hiç sanki damar pıt pıt atıyor gibi

Back
X