Ya kızlar gerçekten mi çok heyecanlandım şimdiHayırlı olshn şimdidenne belirtileriniz vardı
Regliye kaç gün kala yaptınız test, bence de hamilesinizzzz . Ay tavsiye verinnnnYa kızlar gerçekten mi çok heyecanlandım şimdiaslında çok bi belirtim de yok belim de az bi ağrı vardı birde karnımda sanki birşey varmış gibi hissettim yapmak istedim bu sonuçla karşılaştım
Aslında ben çok düzensizim geçen ay 40 gün sonra olduğum için bu ay da geçen aya göre düşünürsek 20 gün vardı daha regliyeRegliye kaç gün kala yaptınız test, bence de hamilesinizzzz . Ay tavsiye verinnnn
Anladım ben bir çok belirti var ama daha 5 gün var reglye o yüzden beklemedeyimYa kızlar gerçekten mi çok heyecanlandım şimdiaslında çok bi belirtim de yok belim de az bi ağrı vardı birde karnımda sanki birşey varmış gibi hissettim yapmak istedim bu sonuçla karşılaştım
Benim de cok düzensiz. Peki ilişkiden kaç gün grçti tahminiAslında ben çok düzensizim geçen ay 40 gün sonra olduğum için bu ay da geçen aya göre düşünürsek 20 gün vardı daha regliye
Neler belirtilerinizzzzAnladım ben bir çok belirti var ama daha 5 gün var reglye o yüzden beklemedeyim
23.11 son adwt tarihim 5 ve 9 unda birliktelik oldu daha sonra bel kasık ağrısı mide yanması kısa kısa baş dönmesi halsizlik ve sürekli uyku halim oldu ama emin olamıyorum daha 5 gün varNeler belirtilerinizzzz
Benim de adetime 1 hafta var. Bende de kasık ağrısı var günlerdir regli olcak gibi23.11 son adwt tarihim 5 ve 9 unda birliktelik oldu daha sonra bel kasık ağrısı mide yanması kısa kısa baş dönmesi halsizlik ve sürekli uyku halim oldu ama emin olamıyorum daha 5 gün var
Evet evet tam olarak bende de adet oldum gibi kaç kere tuvalete gittim yok. Akıntım da var üstelik krem gibi normalde adetimr 1 gün kala belim olucağım gün kasıklarım ağrırdıBenim de adetime 1 hafta var. Bende de kasık ağrısı var günlerdir regli olcak gibi
Kasık ağrsı önemli bir belirti mi acaba. Evde test kaç gün kala yapacaksınızEvet evet tam olarak bende de adet oldum gibi kaç kere tuvalete gittim yok. Akıntım da var üstelik krem gibi normalde adetimr 1 gün kala belim olucağım gün kasıklarım ağrırdı
Ben tahminen 23 ü gelene kadar yapmam tam 23ü adet olmazsam ozaman yapıcam dayanabilirsem tabiKasık ağrsı önemli bir belirti mi acaba. Evde test kaç gün kala yapacaksınız
Ben de tam adet zamanı yapıyım madem, tesekkür ederimmBen tahminen 23 ü gelene kadar yapmam tam 23ü adet olmazsam ozaman yapıcam dayanabilirsem tabi
Rica ederim inşallah iyi haberler alırızBen de tam adet zamanı yapıyım madem, tesekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?