Hamilelik belirtileri

hasretkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
13
2
1
28
Sizce hamile miyim kızlar

Eklentiler

• 8980A13D-1B1E-4CAB-ABB5-EC3E626041BD.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
Ya kızlar gerçekten mi çok heyecanlandım şimdi aslında çok bi belirtim de yok belim de az bi ağrı vardı birde karnımda sanki birşey varmış gibi hissettim yapmak istedim bu sonuçla karşılaştım
Regliye kaç gün kala yaptınız test, bence de hamilesinizzzz . Ay tavsiye verinnnn

Ya kızlar gerçekten mi çok heyecanlandım şimdi aslında çok bi belirtim de yok belim de az bi ağrı vardı birde karnımda sanki birşey varmış gibi hissettim yapmak istedim bu sonuçla karşılaştım
Anladım ben bir çok belirti var ama daha 5 gün var reglye o yüzden beklemedeyim

23.11 son adwt tarihim 5 ve 9 unda birliktelik oldu daha sonra bel kasık ağrısı mide yanması kısa kısa baş dönmesi halsizlik ve sürekli uyku halim oldu ama emin olamıyorum daha 5 gün var
Benim de adetime 1 hafta var. Bende de kasık ağrısı var günlerdir regli olcak gibi

Evet evet tam olarak bende de adet oldum gibi kaç kere tuvalete gittim yok. Akıntım da var üstelik krem gibi normalde adetimr 1 gün kala belim olucağım gün kasıklarım ağrırdı
Kasık ağrsı önemli bir belirti mi acaba. Evde test kaç gün kala yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…