Hamilelik belirtileri

rabiayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
177
19
28
27
Merhabalar adetimw 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim beta 23 çıktı şüphe ediyordum zaten sürekli kahverengi leke oluyordu ama dün öğrendikten sonra bugün farkettik çok fazla leke olmaya başladı ve biraz da adet kanı gibi olmaya başladı sizce düşük mü oldu

Kanama başladıysa kimyasal gebelik olmuş olabilir. Kese görmeden progestan da vermez dotorlar. Şuan beklemekten başka çareniz yok birkaç gün sonra yeniden kan verin.

Kanama başladıysa kimyasal gebelik olmuş olabilir. Kese görmeden progestan da vermez dotorlar. Şuan beklemekten başka çareniz yok birkaç gün sonra yeniden kan verin.
Ama yani böyle birşey vermedi doktor zadwce test yaptık iki gün bekleyin dedi o kadar sonra tekrar verin dedi kan dedi bende bekledim normalde lekelenmw olurdu ama şuan biraz sanırım faza oldu adet gibi de değil analmadim da

Ama yani böyle birşey vermedi doktor zadwce test yaptık iki gün bekleyin dedi o kadar sonra tekrar verin dedi kan dedi bende bekledim normalde lekelenmw olurdu ama şuan biraz sanırım faza oldu adet gibi de değil analmadim da
Beta 23 hangi gün çıkmıştı başka kan vermediniz mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…