Hamilelik belirtileri

Kaset test ise guvenmeni önermem ben kaset testle negatifi gordum kan degerim yuksekti baya.
Şuan kafam çok karıştı ya gebelik istiyorum heyecanlanıyorum hatta 10 gün geçmesi gebelik belirtilerinin olması negatif çıkmasına rağmen güvenme nasip olabilir demeniz Rabbım hayırlısını versin yarın hemen hastaneye gidip öğrenmek istiyorum verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Merhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
Canım senede 1 2 defa böyle gecikmeler olur sıkıntı yapma stres bile etkiliyor gününü

Şuan kafam çok karıştı ya gebelik istiyorum heyecanlanıyorum hatta 10 gün geçmesi gebelik belirtilerinin olması negatif çıkmasına rağmen güvenme nasip olabilir demeniz Rabbım hayırlısını versin yarın hemen hastaneye gidip öğrenmek istiyorum verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Rica ederim insaAllah bebek istiyosan hamilesindir Rabbim gönlüne gore versin ama doktora git muhakkak adet gecikmeleri biz kadinlara bi sinyal aslinda

Merhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
Aynı belirtiler bende de vardı ve testte hep negatif çıktı vakit bulup doktora gittiğimdeyse hamileydim

Günaydın kızlar. Bugün hastaneye gittim doktor tahlil istedi. İdrar tahlili vermeye geçtiğimde biraz kanamam vardı hamilelik belirtilerinde böyle bir şey var mı yaşayan oldu mu

Karnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var
Benim de üç gün kaldı regle bel ağrısı karın şişliği kasıklarda karında ara ara ağrı var yani regl belirtisi gibi hepsi

Back
X