- 20 Şubat 2022
- 4.782
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.933
- 83
Kaset test ise guvenmeni önermem ben kaset testle negatifi gordum kan degerim yuksekti baya.Kaset testti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test ise guvenmeni önermem ben kaset testle negatifi gordum kan degerim yuksekti baya.Kaset testti
Şuan kafam çok karıştı ya gebelik istiyorum heyecanlanıyorum hatta 10 gün geçmesi gebelik belirtilerinin olması negatif çıkmasına rağmen güvenme nasip olabilir demeniz Rabbım hayırlısını versin yarın hemen hastaneye gidip öğrenmek istiyorum verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederimKaset test ise guvenmeni önermem ben kaset testle negatifi gordum kan degerim yuksekti baya.
Canım senede 1 2 defa böyle gecikmeler olur sıkıntı yapma stres bile etkiliyor gününüMerhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
Bende her ay gecikiyor ama uzun sürmüyordu. 10 gün gecikince hem heyecanlandım hamile miyim diye hemde stres yaptım bir sorun mu var acabaCanım senede 1 2 defa böyle gecikmeler olur sıkıntı yapma stres bile etkiliyor gününü
Umarım yoktur belki PCO vardır belkide dongun uzundurBende her ay gecikiyor ama uzun sürmüyordu. 10 gün gecikince hem heyecanlandım hamile miyim diye hemde stres yaptım bir sorun mu var acaba
PCO nedirUmarım yoktur belki PCO vardır belkide dongun uzundur
Anladım canım o zaman kan testi en güvenli olan3 4 gun önce yaptım negatif çıktığı için tekrar yapmadim
Rica ederim insaAllah bebek istiyosan hamilesindir Rabbim gönlüne gore versin ama doktora git muhakkak adet gecikmeleri biz kadinlara bi sinyal aslindaŞuan kafam çok karıştı ya gebelik istiyorum heyecanlanıyorum hatta 10 gün geçmesi gebelik belirtilerinin olması negatif çıkmasına rağmen güvenme nasip olabilir demeniz Rabbım hayırlısını versin yarın hemen hastaneye gidip öğrenmek istiyorum verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim. İhmal etmeden yarın mutlaka gideceğim hastaneyeRica ederim insaAllah bebek istiyosan hamilesindir Rabbim gönlüne gore versin ama doktora git muhakkak adet gecikmeleri biz kadinlara bi sinyal aslinda
Aynı belirtiler bende de vardı ve testte hep negatif çıktı vakit bulup doktora gittiğimdeyse hamileydimMerhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
Merhaba belirtiniz var mıydı pekiAynı belirtiler bende de vardı ve testte hep negatif çıktı vakit bulup doktora gittiğimdeyse hamileydim
Peki testte neden negatif çıkıyorAynı belirtiler bende de vardı ve testte hep negatif çıktı vakit bulup doktora gittiğimdeyse hamileydim
Benim de üç gün kaldı regle bel ağrısı karın şişliği kasıklarda karında ara ara ağrı var yani regl belirtisi gibi hepsiKarnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var
Ben bugün adet oldum test negatif çıktı ama gecikmeyle ilgili doktor hiçbir şey demediBenim de üç gün kaldı regle bel ağrısı karın şişliği kasıklarda karında ara ara ağrı var yani regl belirtisi gibi hepsi