- 6 Mart 2024
- 62
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi depresyonmood
-
Ama yumurtlama geçmiş dedi doktorYumurtlama ağrısı olabilir hamilelik belirtisi için erken daha
Ama yumurtlama geçmiş dedi doktor
Koyu çıkmış mıydıAma yumurtlama geçmiş dedi doktor
Evet 5 gün felan ovulasyon testim koyu çıktı 6 ve 7inci gün silikleşti hatta resimlerini atayımKoyu çıkmış mıydı
Evet 5 gün felan ovulasyon testim koyu çıktı 6 ve 7inci gün silikleşti hatta resimlerini atayım
Benimde o şekilde oldu 5 gün koyu çıktı hamile kaldım umarım hamilesinizdirEvet 5 gün felan ovulasyon testim koyu çıktı 6 ve 7inci gün silikleşti hatta resimlerini atayım
2 Mart'ta pik olmuş 3 Mart'ta çatlamış değerlendirdiyseniz eğer 14. günde beklenen adet tarihinizde adet olmazsanız test yaparsınız. Şu an için çok erken, vücudunuzu çok fazla dinleyip belirti aramayın. Akışına bırakın, başka şeylerle meşgul olun. Allah gönlünüzdekini hayırla ve kolaylıkla nasip etsin inşaAllah
İnşallahBenimde o şekilde oldu 5 gün koyu çıktı hamile kaldım umarım hamilesinizdir
Evet, nasıl bir psikolojide olduğunuzu biliyorum ben de aynı durumdayımÇok isteyince ister istemez insan belirti arıyor kendisinde 15 Mart adet günüm bakalım ne olacak
3-4-5 Mart ilişki oldu üç gün üst üste sizin bahsettiğiniz 3 marttı değil mi
Test yaptinizmi acaba benimde reglm 15 Mart ama daha yapmadım bendede bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı oluyorİnşallah
Ayyyy inşallah buraya haber edeceğim kesinlikle gelişmeleri 15 martta adet günüm bakalım neler olacak dua edelim birbirimize sol kassığım halen ağrıyor adet olacakmışım gibi ya cidden adet belirtilerini yaşıyorum ya ne bilmiyorumEvet, nasıl bir psikolojide olduğunuzu biliyorum ben de aynı durumdayımÇatlama gününden hesaplamanız gerek, muhtemelen 3 Mart'ta siz testi yaptıktan kısa bir süre sonra çatlamış silikleşme başlamış çünkü. Siz de değerlendirmişsiniz. O günü baz alırsanız 17 Mart bat oluyor, güzel haberlerinizi bekliyorum
Hayır yapmadım daha adet günüme var inşallah hamilesinizdir ama benim sol kasık ağrım hep ağrıyor basen kramp gibi giriyor bazen hafif bazen şiddetliTest yaptinizmi acaba benimde reglm 15 Mart ama daha yapmadım bendede bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı oluyor
Ben ovulasyon testi kullanmadım çok strese sokuyor diye fakat dün sol kasıkta ve alt karında batma vardı o yüzden yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Göğüslerimde de şişlik var, bat tahmini 20 Mart. İnşaAllah ikimiz için de güzel gelişmeler olurAyyyy inşallah buraya haber edeceğim kesinlikle gelişmeleri 15 martta adet günüm bakalım neler olacak dua edelim birbirimize sol kassığım halen ağrıyor adet olacakmışım gibi ya cidden adet belirtilerini yaşıyorum ya ne bilmiyorum
İnşallah inşallahBen ovulasyon testi kullanmadım çok strese sokuyor diye fakat dün sol kasıkta ve alt karında batma vardı o yüzden yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Göğüslerimde de şişlik var, bat tahmini 20 Mart. İnşaAllah ikimiz için de güzel gelişmeler olur
Merhaba, nasıl gidiyor? Belirti var mı?İnşallah inşallahadetime 10 gün kala benim göğüslerim şişiyor ve acıyor o yüzden kendimde bu belirtileri hamileyim diye yoramıyorum ama çok da istiyorum
Test yaptınız mı acabaİnşallah inşallahadetime 10 gün kala benim göğüslerim şişiyor ve acıyor o yüzden kendimde bu belirtileri hamileyim diye yoramıyorum ama çok da istiyorum
Ya şöyle diyim akıntım çağoldı ama adetime 2 gün kaldı çok normal çünkü hep böyle olur birde vajina açıklığımı diyorlar ne diyorlar vajinamda değişik bir his var adet zamanı yaşarım hep muhtemelen gebe değilim adet olacağım çünkü Şuan tüm adet belirtilerimi yaşıyorumMerhaba, nasıl gidiyor? Belirti var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?